Published On: Sen, Feb 22nd, 2021

Berjubel,Rebuan Warga anu ka keunaan banjir di Karawang masih teuteup nahan di pangungsian

Share This
Tags
Cicalengka —- sundanews.net ,- Rébuan imah di Kabupatén Karawang ka keueum deui Cai saatos hujan dua dinten. Sahenteuna lima kacamatan di Karawang aya titik banjir anu kajantenan Jumaah (19/2/20210 )-[ tvOnenews.com ] —– sundanews.net .

Dampak Jebolnaa Walungan Citarum, 3000 Warga langsung dievakuasi 

Cicalengka —- sundanews.net ,- Tanggul Walungan Citarum di Désa Sumberurip, Kacamatan Pebayuran, Kabupatén Bekasi rusak. Ratusan padumuk di Kampung Babakan Banten kabanjiran banjir ti mimiti Minggu (21/2/2021). Warga ayeuna milarian perlindungan sapanjang tanggul Citarum sareng Irigasi lokal. Numutkeun anjeunna, warga satempat kedah diungsikeun. ( tvOnenews.com ) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>