Published On: Sen, Feb 22nd, 2021

Bansos desa tenjolaya Nu di pupuhuan Ku kapala desa Tenjolaya dugi ka rengse

Share This
Tags
Cicalengka —- sundanews.net , Jum’at 19/ 02/ 2021 .Banson anu kasakian kalina di lakukeun ku Desa tenjolaya Kacamatan Cicalengka kab Bandung Jam 14’00 – rengse , anu di bagikeunna di desa Dampit , Hareudangna tempat bansos sareung ,heunteu disiplinna anu narampi Banson Lurah Tenjolaya Tegas ngajeulaskeun Lamun Masih Ngarariung ( Heunteu sasuai Prokes Covid 19 ,Ieu pambagian Bansos tiasa di bubarkeun ku gabungan covid ti kacamatan -(Andri A) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>