Published On: Sab, Feb 20th, 2021

Acara Ngabudidaya Madu Teuweul [ Trigona ] Pak suryana, Ibu Eti Sareung Ti Pramuka kwarcab kab. Tasikmalaya

Share This
Tags
Acara di padumukan,tempat budidaya Madu trigona pak Suryana ,Ibu eti ( Andri A. s.n)

Cicalengka —- Sundanews.net , Jum’at 19- 02- 2021 ,Ti Pramuka Kwarcab Kab. Tasikmalaya ngunjungan ka tempat budidaya Madu teuweul, dina Raraga di ajar kumaha carana mindahkeun sayang madu Teuweul kanu teumpat sejen, pa E.koswara salaku Katua pramuka gugus dharma sadulur sareung rombonganna ngadongkapan ka tempat budidaya madu pak suryana

anu alamatna masih di Daerah Tasik ” Kp Pasirgoong Rt / Rw 32/05 kalurahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja Kab Tasikmalaya” budidaya madu trigona teh hasil perjuangan anu lain sakeudeung ieu pak suryana sareung ibu Eti , Ajeunna sami kapungkur kantos ngiringan pelatihan oge, nyaeta di Cirebon sareung Kadipaten saur Bapa I Suryana jeung ibu eti.

Mangga di Uninga wae vidio di Handap ieu !!!

Aya 3 kandungan anu aya dina madu Teuweul / Trigona ieu 1. Madu 2.Bigpolan 3. Propolis Hasil tes lab perhutani Jabar, Saur pak suryan sareung bu Eti ,Obrolan pak Suryana sareung ti Media sundanews mah, hasiatna Madu teuweul seueur pisan di antawisna, kanggo kakuatan awak, kasuburan Istri, nambih hasrat ” sahwat ” lalaki …… —– sundanews.net (Andri A s.n)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>