Published On: Kam, Feb 18th, 2021

Top 5 Berita, Bu Mega Kacolongan 2 Kali, Jenderal Ieu Siap Pasang Badan, Pak Ganjar ngabejakeun Sajumlah Beja

Share This
Tags
Ketua Umum DPP PDI Perjuangan Megawati Soekarnoputri. Foto: Ricardo/dok.JPNN.com

Cicalengka —- Sundanews.net ,Wilujeng énjing, pamiarsa satia sundanews.net, ieu berita di candak tina JPNN.com warta anu Tayang poe Salasa, 16 Februari 2021 – 08:20 WIB, mugia sadayana pamiarsa séhat kalayan aya dina kasehatan rohani sareung jasmani, pinuh kabagjaan, sareng salawasna bungah.Aamin Allahumma Aamin

Entong hilap tetep nganggo masker nalika ngumbara, ngumbah panangan rutin sareng ngajauhan jarak jauh kumargi pandemi Covid-19 teu acan réngsé. Di dieu kami nampilkeun lima berita anu paling kawéntar dina JPNN.com dugi ka énjing ieu

1. Marzuki Alie Nyarioskeun SBY parantos Nelepon Megawati Leungit 2 Kali

Tilas Sékretaris Jénderal Partai Démokratik (PD) Marzuki Alie ngungkabkeun yén Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) parantos nyarios yén Ketua PDI-P Megawati Soekarnoputri leungit dua kali. Marzuki nyarioskeun ngeunaan éta dina ceramah anu disiarkeun dina saluran Akbar Faizal Uncensored di YouTube.

Dina obrolan – obrolan eta, anu diayakeun ku tilas anggota DPR Akbar Faizal, Marzuki nyarioskeun pasamoanna sareng SBY saatos Pilkada Legislatif 2004. Numutkeun ka Marzuki, dina waktos éta anjeunna ditelepon ku SBY kanggo pendak di Sheraton Airport Hotel.

2. Instruksi Terbaru Menpan-RB untuk Seluruh ASN Menteri Pendayagunaan Aparatur Negara dan Reformasi Birokrasi (PAN-RB) Tjahjo Kumolo menyampaikan instruksi untuk seluruh aparatur sipil negara ( ASN). Tjahjo meminta para ASN tetap bekerja produktif dan mematuhi protokol kesehatan usai cuti perayaan Tahun Baru Imlek.

3. Pak Ganjar Nembongkeun Sababaraha Warta Anu Saé pikeun Warga Jawa Tengah Gerakan Jawa Tengah di bumi ngan ukur 6-7 Pébruari, diusulkeun ku Gubernur Ganjar Pranowo parantos mimiti nunjukkeun pangaruh anu signifikan. Turunna tingkat kematian, dugi ka angka anu dikonfirmasi mimiti muncul dina minggu 6. Hal ieu ditepikeun ku Gubernur Ganjar dina rapat mingguan ngeunaan nanganan COVID-19 di lantai 2 Kantor Pamaréntah Propinsi Jawa Tengah, Senén (15/2). Ganjar nyarios, dinten ayeuna ngembangkeun COVID-19 di daérah na lumayan saé.

4. Jénderal 2-bintang ieu siap masang badan pikeun Novel Baswedan Wakil Penegak Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK), Inspektur Jénderal Karyoto, ngaku yén anjeunna parantos nyiptakeun badan pikeun panyidik ​​seniorna, Novel Baswedan, anu dilaporkeun ka Bareskrim Polri. Jénderal pulisi dua bintang ngaku yén anjeunna bakal ngabantosan Novel Baswedan pikeun ngurus laporan éta.

5. PPPK Jember resmi di Angkat Honorer K2 sareung Tanaga poean asistén penyuluh tatanén freelance (THL TBPP) anu lulus Ujian Karyawan Pamaréntahan kalayan Perjanjian Kerja (PPPK) di taun 2019, tiasa narik napas lega. Aranjeunna parantos resmi diangkat janten Bupati Jember Faida dinten Senén (15/2). Susiyanto, anu sateuacanna janten koordinator régional Paguyuban Hormat K2 Indonésia (PHK2I) di Kabupatén Jember, nyatakeun yén bagja aranjeunna pisan.

Hatur nuhun pisan ka pejabat Badan Pelayanan Sipil Nasional (BKN), Badan Pelayanan Sipil Daérah (BKD), sareng Pamaréntah Kabupatén Jember [JPNN.com] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>