Published On: Kam, Feb 18th, 2021

Kapolsek Astanaanyar Ditewak Pesta Narkoba, kapungkur kantos nabrak murangkalih dugi ka ngantunkeunna di Bogor

Share This
Tags
gambar di candak tina fb Murni Catlos

Cicalengka —- sundanews.net , Kapolsek Astanaanyar Komisaris Polisi Bandung Yuni Purwanti mangrupikeun tilas Kapala Satuan Narkotika Pulisi Bogor. Nalika tugas di Bogor, Yuni tabrakan sareng budak leutik dugi ka maot.

Sakumaha dipikaterang, Kompol Yuni Purwanti Kusuma Dewi mangrupikeun Kapala Polda Kota Bandung Astanaanyar anu ditéwak ku Propam Polisi Daerah Jawa Barat babarengan sareng 11 anggota pikeun pésta narkoba. Kapolres sareng puluhan anggota Polri Astana Anyar anu teu sopan ditahan ku Pulisi Jawa Barat di hotél di Bandung, Salasa (16/2/2021) kusabab kalibet dina pésta narkoba.

Kapala Humas Polda Daerah Jawa Barat, Kombes Pol Erdi A Chaniago, negeskeun inpormasi anu medar. Anu jelas nyaéta aya anggota Polda Astana Anyar anu parantos ditéwak kusabab disalahgunakeun narkoba, “saur Erdi di Markas Polisi Daerah Jawa Barat, Jalan Soekarno-Hatta Bandung, Rebo (17/2/2021

Tina ditewak éta, Propam Polda teras ngalaksanakeun tés cikiih ka anu disangka. Hasilna, puluhan pulisi positip pikeun kiih atanapi shabu-shabu. “Jumlahna aya 12 anggota. Kaasup kapala pulisi Astana Anyar. Patanyaanna naha sadayana Polda Astana Anyar ditalungtik, “saur Erdi. Dumasar kana data ti Pojoksatu.id, Kompol Yuni parantos ngajabat salaku Kepala Unit Narkotika Pulisi Bogor dina periode 2016. Dina waktos Kepala Badan Narkotika, Kompol Yuni kantos nyerang budak nepi ka maot.

Tina dokumén Pojoksatu.id, usaha damai dina waktos éta parantos dilaksanakeun. Nanging, upaya perdamaian sareng kacilakaan maut anu ngabunuh Rizki (13) sareng Kapolda Narkotika Bogor, AKP Yuni Purwanti Kusuma Dewi, tétéla henteu ngeureunkeun prosés hukum. Kapolres Bogor AKBP Suyudi Ario Seto negeskeun yén salah sahiji anak buahna anu kacilakaan dina kacilakaan di Jalan Tegar Beriman, Cibinong bakal geuwat menjalani pamariksaan. “Panilitian masih dilakukeun,” saur anjeunna ka Radar Bogor (Pojoksatu.id Group), Kemis (31/03/2016).

Numutkeun anjeunna, pamariksaan éta pikeun ngabuktikeun panyabab pamariksaan pikeun ngabuktikeun panyababna maotna murid SD. “Tina hasil pamariksaan, hasilna bakal dipikaterang naha kabuktosan kaliru atanapi henteu,” saur anjeunna di 2016. Tilas Kapala Polda Majalengka ogé prihatin kana kacilakaan anu nabrak tukang ojeg anu masih di handapeun umur. [ Bacanews.id] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>