Published On: Kam, Feb 18th, 2021

Kapolsek Astanaanyar Bandung Dipecat saatos di tahan kusabab Narkoba

Share This
Tags
Kapala Polda Jawa Barat Inspektorat Jenderal Pol Ahmad Dofiri nyatakeun yén tindakan tegasna nyaéta ngaleungitkeun kapala pulisi Astanaanyar salaku pelajaran pikeun aparat sanés. (Poto: Usman Hadi / detikcom)

Cicalengka —- sundanews.net , Kapala Polisi Jawa Barat Inspektur Jenderal Pol Ahmad Dofiri nyatakeun yén anjeunna parantos ngaluarkeun Kompol YP tina jabatanna salaku Kapolda Astanaanyar kusabab disangka terlibat sareng ngonsumsi narkoba dibarengan puluhan anggotana.

“Kanggo anu merhatoskeun (Kompol YP), tangtosna aranjeunna dipiceun tina jabatanana salaku kapala pulisi,” saur Ahmad Dofiri di Pulisi Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat, Kemis.

Numutkeun anjeunna, Pulisi Daerah Jawa Barat pisan kasieun kana tindakan anggotana anu disangka terlibat sareng barang-barang terlarang. Dofiri nekenkeun yén pulisi komitmen pikeun nyandak tindakan anu ketat ka anggotana anu kalibet dina narkoba sahingga henteu aya anggota anu langkung aub. “Tangtosna urang bakal nyandak léngkah sareng tindakan anu tegas supados diajar pikeun anu sanés, ulah pipilueun siga kitu,” saurna.

Komisaris Polisi YP sareng puluhan anggota parantos ditahan ku Propam Polisi Jawa Barat dinten Rebo (17/2) kusabab dituduh terlibat dina penyalahgunaan narkoba. Propam Polisi Daerah Jawa Barat masih nalungtik hal éta, ku kituna ayeuna masih teu aya kapastian hukum ngeunaan hal éta. Nanging, Kompol YP tangtosna dicabut tina jabatanana.

Nanging, Kapala Polda Daerah Jawa Barat, Kombes Pol Erdi A Chaniago, mastikeun yén palayanan di Polda Astanaanyar tiasa ngajalankeun normal. Personalia sanés anu samentawis dipimpin ku Wakil Kapolsek masih kénéh digawé sacara optimal. “Roda organisasi kedah teras-terasan ngajalankeun, sistemna parantos jalan sanaos aya anu teu aya,” saur Erdi. (Antara / wis)-[ CNN Indonesia ]—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>