Published On: Kam, Feb 18th, 2021

Duh, 11 Anggota di tewak kusabab pesta SABU

Share This
Tags

Cicalengka —- Sundanews.net , Ieu mangrupikeun kronologi kapala pulisi Astana Anyar sareng 11 anggota anu ditéwak kusabab dituduhkeun pésta narkoba. Tétéla aya warga anu ngalaporkeun ngeunaan tindakan Kapolri sareng puluhan anggota Polri ka Markas Pencét Di dieu anu kalibet dina sanksi diturunkeun dugi dipecat.

Patugas gabungan ti Polda Daerah sareng Kantor Pusat Polisi Jawa Barat masih nalungtik Kapolres Astana Anyar babarengan sareng 11 anggota Polri Nasional anu teu sopan anu ditéwak kusabab dugaan narkoba patali dinten Salasa (16/2/2021). Nonton tvOne streaming langsung

JENNIFER JILL ISTRI AKTOR AJUN PERWIRA diteuteupkeun janteun tersangka Narkoba

Polda Metro Jakarta Barat (Polres) namina selebritis Jennifer Jill (JJ) salaku tersangka penyalahgunaan narkoba, saatos pamariksaan awal dilakukeun ti Salasa (16 Pébruari 2021) wengi dugi ka Rebo énjing (17 Pébruari 2021) ngalawan pamajikan aktor sinétron Ajun pewira

“Kami parantos namina hiji jalma janten tersangka, nyaéta adi urang JJ,” saur Kepala Narkotika Polisi Metro Jakarta Barat AKBP Ronaldo Maradona Siregar di Jakarta, Rebo (17 Pébruari 2021). Ronaldo nyarios yén pihakna mendakan buktina narkotika kelas I. Nanging, anjeunna hoream nyebatkeun langkung jauh sabab barang-barang ieu bakal diuji heula di laboratorium. “Dinten ieu kami ogé ngintun ka laboratorium kanggo pamariksaan narkotika,” saurna.

Henteu ngan ukur nalungtik JJ, Satres Narkotika Polda Metro Jakarta Barat ogé mingpin Petinetron Child Band Adjunct Officer sareng putrana kalayan inisial PO. Dua lalaki éta ogé diperiksa salaku saksi, pikeun langkung seueur inpormasi anu langkung jero ngeunaan kalebet Jennifer kana narkotika. Sateuacana, Unit Detéktif Narkotika Pulisi Metro Jakarta Barat nyatakeun yén JJ, anu ditéwak kusabab disangka penyalahgunaan narkotika sareng ubar / zat bahaya (narkoba), nyaéta pamajikan pamaén sinetron “Anak Band”.

“Kami parantos ngamankeun awéwé anu dipikaterang janten pamajikan tina Pesinetron Anak Band kalayan inisial JJ anu disangka penyalahgunaan narkoba,” saur Kapolres Metro Jakarta Barat Kombes Pol Ady Wibowo. Kepala Unit Narkotika Pulisi Jakarta Barat AKBP Ronaldo Maradona Siregar ngajelaskeun yén anjeunna ditahan kusabab disangka penyalahgunaan narkoba. “Kami masih ngalaksanakeun panyilidikan langkung lanjut ngeunaan panangkepan ieu,” saur Ronaldo.

Jennifer Jill nyaéta putri seniman senior telat Rae Sita. Almarhum Rae Sita mangrupikeun seniman Indonésia anu kawéntar ti taun 1970-an dugi ka 1980an. Jennifer, anu biasa disebut Ipel, nikah ka Petugas Adjunct di 2019. Perkawinan anu kadua janten sorotan masarakat kusabab béda umur anu ageung, 17 taun. Adjungt Perwira anu nami aslina nyaéta Anak Agung Bagus Perwira Karang nyalira, lahir di Denpasar tanggal 9 Pébruari 1988. Ajun Perwira katelah aktor, presenter sareng musisi. (ari / sireum) [tvonenews.com] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>