Published On: Kam, Feb 18th, 2021

5 fakta ngarewaskeun Ngenaan jennifer Jill, pamajikan Ajun anu di tewak pulisi kusabab Narkoba

Share This
Tags
Jennifer Jill dan suami, Ajun Perwira. Foto: Instagram/ajunperwira

Cicalengka —- sundanews.net , Pamajikan pamain sinetron Adjun perwira, Jennifer Jill, aya di sorotan saatos ditahan ku pulisi kusabab nyalahgunakeun narkoba. Sosialite umur 50 taun ieu ditahan di daérah perumahan mewah di Ancol, Jakarta Utara, dinten Salasa (16/2) soré

Ieu mangrupikeun 5 kanyataan anu héran ngeunaan Jennifer Jill

1. Anak Aktris Senior

Budak Awéwé anu raket disebut Ipel téh tétéla putri aktris senior almarhum Rae Sita. Tokoh almarhum Rae Sita kasohor di taun 1970an nepi ka 1980an.

2. Nikah Berondong

Ipel nikah sareng Ajun pewira di taun 2019. Perkawinan maranéhanana janten sorotan kusabab bédana umur anu jauh teuing, umurna 17 taun. Nalika nikah, Ipel yuswa 49 taun sareng randa sareng 4 murangkalih. Samentawis éta, Ajun parawan sareng umur 32 taun.

3. Beunghar Sosialit

Sateuacan nikah sareung Ajun pewir , Ipel nikah ka pangusaha di sektor otomotif, Maxwell Armand Oktoselja. Saatos salakina maot, perusahaan dipasrahkeun ka Ipel sareng murangkalihna. Anjeunna katelah cicing di imah méwah di daérah Ancol, Jakarta Utara. Usaha anu anjeunna kalebet di sektor batubara, penerbangan piagam, klub di Jakarta sareng Bali.

4. Deukeut ka Celine Evangelista

Ipel dipikaterang rada caket sareng Celine Evangelista. Ieu kauninga saatos Celine curhat kana masalah rumah tangga na sareng Stefan William.

5. Ditangkap karena Narkoba

Ipel ditunjuk janten tersangka dina kasus penyalahgunaan narkoba. Anjeunna ditahan di padumukanna dinten Salasa (16/2). Bukti anu diamankeun nyaéta narkotika kelas I sareng masih dina panilitian pulisi. “Kami ngintunkeun ka laboratorium kanggo pamariksaan eusi narkotika,” saur Kepala Polda Metro Jakarta Barat, AKBP Ronaldo Maradona Siregar. (jlo / jpnn) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>