Published On: Rab, Feb 17th, 2021

Peresmian Bupati sareng Wakil Bupati Bandung masih ngantosan kaputusan sangketa pamilihan di pangadilan konstitusi { MK }

Share This
Tags
Calon bupati sareng wakil bupati di Bandung didukung ku PKB, PKS, Nasdem, sareng Partai Démokratik, Dadang Supriatna sareng Sahrul Gunawan ngadaptar di kantor KPU di Kabupatén Bandung, Jumaah, 4 Séptémber 2020. / BUDI SATRIA / PRFM

Cicalengka —- sundanews.net , Peresmian Pasangan Calon Terpilih pikeun Bupati sareng Wakil Bupati Kabupatén Bandung, Dadang Supriatna – Sahrul Gunawan, masih teu tiasa dilaksanakeun sabab masih aya perselisihan hasil pamilihan di Pengadilan Konstitusi (MK). Pupuhu KPU Kabupaten Bandung, Agus Baroya nyatakeun, pelantikan Dadang Supriatna – Sahrul Gunawan salaku Pasangan Calon pikeun Kapala Daérah Anu Dipilih, kedah ngantosan hasil kaputusan MK ngeunaan sengketa hasil tina hasil simultan 2020. pamilihan régional.

“Kusabab ayeuna masih gaduh tandatangan di Pengadilan Konstitusi, KPU tangtosna ngantosan kaputusan,” saur Agus nalika On Air dina PRFM Radio 107.5 News Channel, Rebo, 17 Pébruari 2021. Ngarujuk kana data Mahkamah Konstitusi, sahenteuna 134 paménta pikeun kasus perselisihan anu aya hubunganana sareng Pamilihan Daérah Sakaligus dirékam dugi ka 21 Désémber 2020.

Teras, saatos Pengadilan Konstitusi masihan kaputusan ngeunaan sengketa Pilkada, KPU bakal langsung ngayakeun Rapat Pleno pikeun nyerat ka Menteri Dalam Negeri sareng Gubernur pikeun langsung ngaresmikeun Pasangan Calon pikeun Kapala Daérah Anu Dipilih.

Upami aya inpormasi ngeunaan jadwal di Pengadilan Konstitusi, maksimal nyaéta Pengadilan bakal mutuskeun sadaya kasus antara 19 sareng 24 Maret 2021, “jelas Agus.

Sateuacanna dilaporkeun, masa jabatan atanapi masa jasa pikeun pasangan Dadang M Naser sareng Gun Gun Gunawan salaku Bupati sareng Wakil Bupati Kabupaten Bandung réngsé dinten ieu, Rebo, 17 Pébruari 2021. Kalayan akhir jaman damel Dadang Naser sareng Gun Gun Gunawan, maka samentawis janten korsi kanggo daérah atanapi bupatén Bandung samentawis dieusian ku Sékretaris Daérah (Plt) Daerah (Sekda) Kabupatén Bandung, Tisna Umaran. [ prfmnews.id ] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>