Published On: Rab, Feb 17th, 2021

Jennifer Jill Diteuteupkeun Jadi Tersangka Kasus Narkoba

Share This
Tags
Jennifer Jill sareung Ajun Perwira. (Asep Syaifullah/DetikHot)

Cicalengka —– sundanews.net , Pulisi neuteupkeun seniman Jennifer Jill salaku tersangka dina kasus panyalahgunaan narkoba saatos ditahan di daérah Ancol, Jakarta Utara dinten Salasa (15/2). Kepala Narkotika Pulisi Metro Jakarta Barat, AKBP Ronaldo Maradona Siregar nyatakeun yén Jennifer ditunjuk janten tersangka saatos menjalani ujian intensif ku penyidik. “Kusabab tadi wengi dugi ka ayeuna urang namina hiji jalma janten tersangka, nyaéta adi urang JJ,” saur Ronaldo ka wartawan, Rebo (17/2).

Ronaldo nyarios yén salian ti néwak Jennifer, pulisi ogé ngamankeun salakina, Adjunct Officer sareng putrana, Philo Paz Armand. Ngan éta, salaki sareng murangkalih Jennifer masih janten saksi. Samentawis éta, saur Ronaldo, pulisi masih nalungtik inpormasi ti Patugas Adjunct sareng saksi sanésna. “Kami masih nalungtik salaku saksi pikeun ngagali langkung jero inpormasi,” saurna.

Pulisi dugi ka ayeuna teu acan tiasa ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan kronologi panahanan Jennifer sabab masih dina prosés ditiliti. Ronaldo ngan ukur nyarios yén Jennifer ditahan di dua lokasi, nyaéta di daérah padumukan élit di daérah Ancol sareng Senopati, Jakarta Kidul. Cenah, inpormasi lengkep ngeunaan kasus éta bakal diumumkeun dina konferensi pers anu bakal dilaksanakeun di hareup. “Grup Narkotika I. Dinten ieu kami ogé ngintunkeun ka laboratorium kanggo pamariksaan narkotika,” saurna (mjs/ugo) [ CNN Indonesia ] —– Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>