Published On: Rab, Feb 17th, 2021

Jabatan Dadang Naser Sabagai Bupati Bandung rengse poe ieu

Share This
Tags
Masa jabatan Dadang Naser jeung Gun Gun Gunawan sabagai bupati sareung wakil bupati Bandung rengse poe ieu, Rebo 17 Februari 2021. /Dok Humas Pemkab.

Cicalengka —- sundanews.net , Jangka waktu jabatan atanapi masa jasa pikeun pasangan Dadang M Naser sareng Gun Gun Gunawan salaku bupati sareng wakil bupati Bandung réngsé dinten ayeuna, Rebo, 17 Pébruari 2021. Kalayan akhir jaman damel Dadang Naser sareng Gun Gun Gunawan, maka samentawis janten korsi kanggo daérah atanapi bupatén Bandung samentawis dieusian ku Sékretaris Daérah Daerah (Sekda) Kabupatén Bandung, Tisna Umaran., Kaputusan ieu saluyu sareng serat ti Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil.

Dina titik ka dua surat éta, nyatakeun yén Sekertaris Daérah ngalaksanakeun tugas-tugas sadidinten kapala daérah dugi ka Présidén nunjuk pejabat resmi daérah. Engké, bupatén Bandung bakal dieusi ku Dadang Supriatna, sareng Wakil Bupati bakal dijajah ku Sahrul Gunawan anu meunang Pilkada 2020 Sakaligus.

Salian ti bupatén Bandung sareng wakil bupatén Bandung, dina dinten ieu ogé masa jabatan pasangan Jeje Wiradinata – Adang Hadari salaku bupatina sareng wakil bupati Pangandaran réngsé. Kalayan kaayaan ieu, hal anu sami diterapkeun di Pangandaran, di mana Sekertaris Daérah Kabupatén Pangandaran janten Acting Bupati Pangandaran dugi ka diresmikeun bupatén anu kapilih. [PRFMnews ]—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>