Published On: Sel, Feb 16th, 2021

Polres Sumedang Tertibkeun Balap Liar

Share This
Tags
Anggota Polres Sumedang waktos mengamankan kandaraan roda dua milik Pambalap liar. (FOTO: Humas Polres Sumedang for TIMES Indonesia)

Cicalengka —-sundanews.net Pulisi Sumedang, Jawa Barat, nyandak tindakan tegas ka palaku balap ilegal anu dianggap ngaganggu masarakat.

“Tina hasil kagiatan rutinanu teras di tingkatkeun tadi wengi, sahenteuna 8 pengendara ilegal diamankeun, anu sering ngalaksanakeun tindakanana di jalan-jalan kota Sumedang,” saur Kapolres Sumedang AKBP Eko Prasetyo Robbyanto ka wartawan di Markas Polri Sumedang, Salasa (16/2/2021).

Numutkeun ka Kapolri, balap ilegal ieu sering dilakukeun dina waktos-waktos anu tangtu nalika jalan-jalan sepi, utamina nuju tengah wengi

“Aksi balap ilegal ieu dimimitian jam 22.00 WIB dugi ka 03.00 WIB énjing-énjing,” jelas Kapolres. Pulisi Sumedang teras ngalakukeun patroli ngeunaan ancaman gangguan kaamanan masarakat sareng sosial di sababaraha jalan di kota Sumedang sapertos jalan raya Prabu Gajah Agung, jalan Kutamaya sareng jalan Walikota Abdurrachman.

Nyatana, sajumlah tanaga ditempatkeun dina sababaraha titik anu rentan ka balap ilegal. “Akhirna, anggota kami berhasil ngamankeun palaku pembalap ilegal. Sababaraha diantarana bahkan ditéwak mawa senjata seukeut sareng narkoba ilegal. Pengendara ilegal ieu sareng buktina diamankeun sareng ditaroskeun engké, latihan dilaksanakeun. Saatos direkam, aranjeunna ogé disarankan henteu ngalakukeun balap liar

“saurna. Kapolres nambihkeun yén patroli henteu ngan ukur dilakukeun di daérah kota Sumedang. Nanging, anjeunna parantos maréntahkeun unggal kantor pulisi pikeun nyegah ancaman gangguan Kamtibmas di daérah na [ Sumedang Info] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>