Published On: Kam, Feb 11th, 2021

Susahna anu jadi Masyarakat, Saorang Ibu miwarang malidkeun anakna anu maot

Share This
Tags
ilustrasi gambar Sundanews.net

Cicalengka sundanews.net

Salasa 09/ 02/ 2021 , Indung mana anu embung Anak na teu bahagia, idun ngageekeun anak ngurus dugi ka badag bahkan dugi ka kawin indung masih ngurus merhatikeun kana ka hirupan anakna, kusabab susahna Ekonomi jaman kiwari , Dugikeun ka indung lemah,tos teu aya kakutan keur ngabungahkeun ,ngabahagiakeun anak

Anakna Rumah tanggana Gagal di tinggalkeun ku pamajikanna, kusabab masalah ekonomi, salakina sesah dina kasab katambih Udur, Anu akhirna lalaki eta, Nami di sumputkeeun sadayana ngajadi kode etik ka jurnalisan, cicing jeung indungna dugikeun ka ajal ngajeumputna, anu janteun seudih warga Rt,02,03,04 Rw 04

Warga anu ngupingkeun kana caritana dugikeun ka sareudih, Kusabab pas anakna ieu ngantunkeun kusabab katarbatasanna ekonomi, dina poean anakna maot indungna duka ka dulur/ tatanggana anu nyahoeun bahwa anakna maot, indungna nyarios : emak teu boga nanaon teu bisa ngurus keur hirup dugi keun ka maotna, Palidkeun weh anak ema anu maot ieu, Masyaallah emak eweuh biyaya keur ngurusna oge

Info ngalangkungan W.A ti Rw 04 mang Andi, yeun anjeunna warga di ” rt4 nu ngontrak mang nembe 3 bln d rw4 anjenna alihan ti rw3.
pas ngantunkeun teu punya biaya pisan kangge sagala rupi na.
janten sepuh na nyarios kitu, tapi alhamdulillah hasil keliling d warga rt4 + d tambah dari kas rw tiasa ngamakamkeun almarhum dugi ka beres “

Masyaallah Sedih pisan ngadangu ieu kajadian, dugikeun wartawan sundanews.net ngadangu Obroran Ibu- Ibu anu ngobrolkeun anjeunna di warung bari narangis ku ayana kajadian ieu,Tapi Alhamdulillah warga Rt 04 /rw 04 desa Tenjolaya kacamatan Cicalengka, Udunan kanggo mulasara mayit anakana ibu eta teh, anu kenging kajeulasan wartawan sundanews.net ti katua RW04

Mugia ieu janteun hikmah ,Ibadah anu ngurusna, sareung perhatosan ageung ka aparatur pamarentah di tingkat Rt, Rw, Desa oge kacamtan sareung muspika2 na langkung beunta dina ninggal masyarakat nu beuneur2 teu mampu, Anu peryogi pisan Uluran bantuan. —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>