Published On: Kam, Feb 11th, 2021

Polsek Cicalengka,Sarta Polresta Bandung ngadelar Oprasi YUSTISI dina rangka PPKM

Share This
Tags
curug cinulang cicalengka bandung (wawan buser)

Cicalengka Sundanews.net —- Kapolsek Cicalengka, Kompol Aep Suhendi, SH nyarios, “Sababaraha titik kami ngalaksanakeun operasi gabungan ieu, kalebet poin sapertos alun-alun Cicalengka, sareng di sekitar tempat wisata Curug Cinulang, sareng poin-poin sanésna,” saurna.

Kapala Polda Cicalengka nuluykeun, “Kami bakal terus gerak dina upaya nyegah panyebaran Covid 19 di kacamatan Cicalengka, ogé ngadidik masarakat ngeunaan pentingna masker dina kagiatan luar,” saurna.

“Hayu urang ningkatkeun kasadaran pikeun ngarusak ranté panyebaran Covid 19 ku cara ngadisiplin ngagem topéng, ngumbah leungeun nganggo sabun, ngajaga jarak, nyingkahan ramé sareng ngirangan mobilitas, “saur Kapolres Cicalengka ( Wawan Keling buser 19)—– Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>