Published On: Kam, Feb 11th, 2021

Aturan disiplin INPRES NO.6 Taun 2020, Polsek Banyuresmi ngagelar oprasi Yustisi

Share This
Tags
jln depan polsek Banyuresmi

Cicalengka sundanews.ne —-

Banyuresmi Polres Garut tetep agrésif ngalaksanakeun operasi anu kuat pikeun panerapan disiplin program kasehatan saluyu sareng Instruksi Présidén Nomer 6 taun 2020.

Kegiatan ieu dilakukeun di payuneun Kantor Pusat Polisi Banyuresmi di jalan KH Hasan Arief sareng dipimpin langsung ku Kapolri Banyuresmi, Komisaris Polisi Krisna Irawan, dibantuan ku Pulisi Banyuresmi, Anggota 1110 / Banyuresmi Koramil, sareng anggota Satpol PP, kecamatan Banyuresmi, Kabupaten Garut. Minggu (7/2/2021)

Kapolres Garut AKBP Adi Beny Cahyono ngalangkungan Kapolri Banyuresmi, Komisaris Polisi Krisna Irawan, nyarios, “Naon anu dilakukeun ku Pulisi Banyuresmi, Pulisi Garut dina raraga menerkeun disiplin prosés kasehatan saluyu sareng Instruksi Présidén nomer 6 taun 2020, dina upaya ngendalikeun sareng nyegah panyebaran virus Covid 19 di daérah kami. “Anjeunna ngajelaskeun.

tambihan, Krisna nyarios, “Kami ogé ngingeutan 3M, ogé nyayogikeun masker, sareng masihan masker ka supir anu ngalirkeun jalan anu katéwak ngalanggar 3M, salah sahijina topéng,” saurna. “Kuring miharep yén ku neraskeun sapertos anu henteu lirén ieu, jalma-jalma bakal wawuh sareng dididik ngeunaan pentingna ngalaksanakeun 3M dina kagiatan sadidintenna,” pokna Krisna. Inpormasi anu ditampi, dina operasi aktipitas Justisi, sakitar 10 urang nampi peringatan, sareng 10 topeng didistribusikeun ku Pulisi Banyuresmi, Pulisi Garut. (busernews)—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>