Published On: Sen, Feb 8th, 2021

Ridho Rhoma Asup dina liang anu sami

Share This
Tags
gambar Jpnncom (Sundanews.net)

Cicalengka Sundanews.net .—- panyanyi dangdut Ridho Rhoma asup di lubang anu sami. Putra Raja Dangdut Rhoma Irama deui ditahan ku pulisi anu aya hubunganana sareng kasus narkoba. Ridho Rhoma munggaran ditéwak tanggal 25 Maret 2017.

Dina kasus éta, umur 32 taun éta dihukum 10 bulan panjara sareng rehabilitasi sakitar 6 bulan. Ridho Rhoma bébas saatos rehabilitasi, tapi hukumanana nambihan 1,5 taun panjara numutkeun kaputusan kasasi.

Dina kasus éta, umur 32 taun, éta dihukum 10 bulan panjara sareng 6 bulan rehabilitasi. Ridho Rhoma bébas nalika réhabilitasi, tapi hukumanana mangrupikeun tambahan 1,5 taun sateuacanna pikeun banding.

Anjeunna ditahan ku Unit Narkotika Pulisi Pelabuhan Tanjung Priok di apartemen di daérah Jakarta Pusat dinten Kemis (4/2).

Pulisi henteu acan ngungkabkeun kronologi ngeunaan penahanan Ridho Rhoma. Nanging, Ridho Rhoma parantos diuji positip pikeun panggunaan amfetamin. “Leres, positip pikeun amfétamin,” saur Kepala Hubungan Polda Metro Jaya, Kombes Pol Yusri Yunus dinten Minggu (7/2). (ded / jpnn)—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>