Published On: Ming, Feb 7th, 2021

Ali Syakieb Resmi Nikah sareung Margin Wieheerm

Share This
Tags
Syakieb Resmi Nikah sareung Margin Wieheerm

Cicalengka sundanews.net —-
Aktor Ali Syakieb mungkas masa jajaka ku nikah ka Margin Wieheerm dina acara anu diayakeun di Bandung. Ali pamer nikahna ku unggah poto dina akun Instagram Storty resmi na. Dina poto, Ali sareng Margin katémbong ngagem baju tradisional Sunda sadayana dina warna emas emas. Ali nyalira mangrupikeun aktor anu ngamimitian karirna dina layar ngalangkungan sinetron sareng FTV. Lalaki anu ngancik 34 bulan Juni 2021 ogé parantos nembus layar ageung.

Anjeunna dibéntangan dina sababaraha filem, sapertos Last Serigala (2009), When Mas Gagah Goes The Movie (2016), Duka Sedalam Cinta (2017), sareng anu pang anyarna Makmum (2019). Samentawis éta, Margin ngamimitian karirna dina nyanyi. Anjeunna ogé ngalegaan kana dunya akting ngalangkungan sababaraha judul sinetron, diantarana Cahaya Cinta (2017), Antara Cinta & Doa (2017), Kun Fayakun (2018), sareng Jodoh Wasiat Bapak (2019).

Saatos sacara resmi janten pamajikan Ali, Margin ngaku yén anjeunna ngarencanakeun cicing di Bandung. Sanaos anjeunna masih kuliah, anjeunna hoyong ngadegkeun kantor notaris di ditu. “Kuring masih kuliah ogé. Saliwatan, ceramah na online. Sabenernamah, di Jakarta, kuring tiasa diajar nalika diajar di Bandung. Saliwatan kuring ogé hoyong muka kantor notaris,” saur Margin Wieheerm sakumaha dikutip ku Detik Hot.

Sateuacan nikah, Margin nyarios yén anjeunna sareng Ali henteu terang istilah kencan. Ali janten lalaki munggaran anu wani pendak sareng bapakna sareng nyarios serius ngeunaan hubungan aranjeunna. “Anjeunna bageur pisan. Anjeunna ogé bener-bener ngahargaan kolotna. Éta anu ngajantenkeun kuring, ‘Oh, upami contona anjeunna bogoh ka indungna, anjeunna pastina ogé bakal bogoh ka kuring. Siga, naha lami-lami kaluar upami aya anu leres? ” cenah. (els / has) (Cnn Indonesia )—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>