Published On: Sab, Feb 6th, 2021

Banjir Semarang, Panutupan Bandara Ahmad Yani, di peurpanjang

Share This
Tags
“Bandara “Calon panumpang pasawat berada di ruang

Cicalengka —- sundanews.net
Panutupan samentawis Bandara Internasional Ahmad Yani, Semarang, Jawa Tengah, kusabab cai naék dina landasan téh diperpanjang dugi ka Sabtu (6/2) jam 11.00 WIB. Kepala Hubungan Umum AP I, Gede Eka Sandi negeskeun yén léngkah antisipatif dilakukeun ku ngaktipkeun 54 unit pompa pikeun ngahindarkeun banjir di daérah bandara.

“Bewara ka Airmen (NOTAM) nomer B0179 / 21 NOTAMR B0177 / 21 ngeunaan RWY 13/31 ditutup, Bandara Internasional Jénderal Ahmad Yani henteu beroperasi samentawis dugi ka 11.00 WIB sareng hujan parantos lirén sareng cuaca na saé,” saur anjeunna CNNIndonesia. Com, Saptu (6/2).

Sateuacanna, ampir 10 jam hujan ageung anu ngagebrét Kota Semarang, banjir di landasan Bandara Internasional Ahmad Yani. Hasilna bandara na ditutup samentawis.

Manajemén bandara ogé ngaluarkeun Nomer NOTAM: B0177 / 21 NOTAMN perkawis RWY 13/31 ditutup, anu nyatakeun yén bandara na henteu dugi ka jam 09.00 WIB. Hiji hiber kapangaruhan ku panutupan samentawis, nyaéta Garuda Indonesia GA 232 angkat ka Jakarta-Semarang, dialihkeun ka Bandara Juanda, Surabaya. Samentawis éta, tujuh penerbangan sanés anu ngalaman reureuh atanapi reureuh, ieu daptar:
1. Batik Air ID 6362 kanggo Jakarta-Semarang (Reureuh)

2. Batik Air ID 6350 kanggo Jakarta-Semarang (Reureuh)

3. Nam Air IN 195 ka JPangkalan Bu-Semarang (Reureuh)

4. Wings Air IW 1806 ka Semarang-Pangkalan Bun (Reureuh)

5. Garuda Indonesia GA 235 ka Semarang-Jakarta (Reureuh)

6. Batik Air ID 7369 ka Semarang-Jakarta (Reureuh) 7. Nam Air IN 195 ka Semarang-Pngkalan Bun (Reureuh) (hrf / ard) (CNN Indonesia )—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>