Published On: Jum, Feb 5th, 2021

Sukarelawan AHY dina Déklarasi Pilkada Ngarojong Moeldoko saatos Jumaah

Share This
Tags
Sukarelawan AHY salami Pamilihan Daérah DKI 2017, Pemuda Agus Sylvi, bakal nganteurkeun aspirasi pangrojongna ka Moeldoko pikeun Demokrat di payuneun kantor KSP siang ayeuna. Poto: ANTARA FOTOS / Akbar Nugroho Gumay

Cicalengka—- sundanews.net

-Sukarelawan anu ngadukung pasangan Agus Harimurti Yudhoyono (AHY) sareng Sylviana Murni dina Pilkada DKI Jakarta 2017, Pemuda Agus Sylvi bakal nyatakeun dukungan pikeun Pimpinan Staf Kepresidenan (KSP) Moeldoko pikeun ngajalankeun salaku Pupuhu Partai Démokratik sareng Calon Présidén Démokratik. Wakil Pupuhu Relawan Pamuda Agus Sylvi, Fikri nyatakeun yén deklarasi éta bakal dilakukeun di payuneun Kantor Staf Présidén dinten ayeuna, Jumaah (5/2).

Anjeunna nyatakeun yén grup sukarelawan Pemuda Agus Sylvi mangrupikeun relawan anu didaptarkeun sareng KPU di Pilgub DKI 2017. Ayeuna, cenah aya sakitar 100 jalma anu janten anggota ti kelompok sukarelawan di DKI Jakarta.

Cenah dukungan pikeun Moeldoko dipasihkeun sabab dianggap tilas komandan TNI janten tokoh poténsial pikeun kapamimpinan, boh dina partai ogé salaku présidén. “Aya kamungkinan janten pamimpin. Indonésia ogé sanés sistem karajaan anu disebatna ti bapa ka putra,” saurna. Nami Moeldoko nembé dikaitkeun sareng Demokrat saatos pupuhu partai sareng simbol Mercy, Sajumlah lima partai anu statusna kader, tilas kader, sareng pejabat pamarentah nyarioskeun niatna nyandak Demokrat.

Henteu lami saatos AHY muka sora na, sababaraha politikus Démokrat nyebatkeun salah sahiji nami anu badé ngalaksanakeun kudéta, nyaéta Moeldoko. Moeldoko nyalira parantos nampik tuduhan éta. “Saur kuring ieu téh banyolan. Lucuna, [yén] Moeldoko hoyong kudéta. Naon kudéta anjeun hoyong kudéta?” saur Moeldoko dina konferensi pers di kediamanna di Jakarta, Rebo (3/2). (yoa / gil) (CNN indonesia ) —– Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>