Published On: Jum, Feb 5th, 2021

Kajadian leungit Sapeda di mesjid assalam panyingkiran Sumedang,malingna karekam cctv

Share This
Tags

cicalengka —- sundanews.net Assalamu’alaikum manawi Aya anu uninga ka jalmi ie ? Anjenna tos nyandak sapedah d masjid assalam panyingkiran,, sebelumnya Atos mencurigakan, manawi teh Bade ngiring netepan lohor ,,, pami Aya anu mendakan info ka nomer ie 082214070153 hatur nuhun sateacanna (fb Media online Sumedang) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>