Published On: Jum, Feb 5th, 2021

Aktivitas Habib Rizieq Sihab dina sajero Tahanan,Masyaallah…

Share This
Tags

Praktisi hukum Aziz Yanuar ogé tilas Sékretaris Bantuan Pembela Islam (FPI) Bantuan Hukum. Poto: ANTARA / Fianda Rassat

Cicalengka —- Sundanews.net
Sekretaris DPP FPI Bantuan Hukum, Aziz Yanuar, ngajelaskeun kagiatan Habib Rizieq Shihab dina penahanan Unit Penyelidikan Pidana Polisi.
Aziz nyarios yén ayeuna Habib Rizieq ngeusian dinten-na maos sareng nyerat tesis. “(Kegiatan, beureum) maca sareng nyerat skripsi,” saur Aziz ka jpnn.com, Rebo (3/2) wengi.

Salajengna, Aziz, anu janten pengacara Habib Rizieq, ngungkabkeun kaayaan klienna ayeuna. Lalaki anu lahir taun 1983 nyarioskeun yén kaayaan kliénna masih sapertos baheula, dimana kaséhatan Habib Rizieq stagnan. “Masih keneh kamari (stagnan, beureum). Masih pulih,” saurna.

Samentawis éta, penanganan pulisi, saur alumni Universitas Pancasila, saé pisan. “Alhamdulillah alusna (penanganan pulisi, ed),” saurna.
Sedengkeun pikeun tuangeun sadidinten, Habib Rizieq masih dikintun ti bumi. Saur Aziz, sagala rupa jinis tuangeun dikirim.

Nanging, anjeunna henteu ngungkabkeun jinis tuangeun anu dikirim ka pamimpin FPI. “Rupa-rupa kadaharan anu diasakan di bumi dianteurkeun ti bumi,” pokna. Habib Rizieq Shihab sateuacanna parantos dipindahkeun ka pusat tahanan Unit Penyelidikan Pidana Polda Indonésia ti Pusat Penahanan Polda Metro Jaya. Mindahkeunana dilaksanakeun dinten Kemis, 14 Januari. Pulisi nyatakeun yén transfer éta pikeun mempermudah prosés filing sareng ruang tahanan di Polda Metro Jaya entos pinuh. (Cr3 / jpnn) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>