Published On: Kam, Feb 4th, 2021

Parantos nganggo jilbab, Roro Fitria mastikeun Tetap Aktif Nga-DJ

Share This
Tags
Roro fitria (liputan 4.com)

Cicalengka —- Sundanews.net
Roro Fitria mangrupikeun salah sahiji seniman anu mutuskeun ngalih. Saatos diamankeun ku pulisi sareng hukuman panjara kusabab kasus narkoba, Roro Fitria komitmen pikeun henteu muka hijabna deui.

Nanging, awéwé ieu anu resep pisan kana gaib tapi ayeuna ditingal ngaku yén anjeunna bakal teras-terasan DJ sanaos anjeunna parantos nganggo jilbab. Tapi tangtosna anjeunna henteu bakal maénkeun musik ieu dina diskotik ku tempo anjeunna parantos ngalih.

Roro Fitria ngaku yén anjeunna hoyong megatkeun pandangan yén musik DJ ngagaduhan konotasi négatip. Ngeunaan kaputusanana, Roro Fitria siap nyanghareupan pro sareng kontra di masarakat. Anjeunna hoyong nunjukkeun yén musik sareng agama henteu saling éksklusif. Ogé Baca: Roro Fitria Nuduhkeun Alesan Hijrah sareng Ngagem Jilbab “Nyai hoyong maju dina hal musik. Sapertos kamari, sababaraha rerencangan syuting di imah musik sareng DJ Roro Fitria.

Tetep nganggo jilbab ku maén panel DJ stan. Nyai hoyong ngarempak paradigma éta, “saurna. Roro Fitria negeskeun yén jilbab sareng musik DJ henteu kedah diperebutkeun. Anjeunna nganggo jilbab sabab ngalaksanakeun tugasna salaku awéwé muslim. Nanging, anjeunna henteu hoyong kreativitas sareng kamampuanna pikeun nyampur musik DJ dileungitkeun. “Nyai gaduh prinsip.

Hijab mangrupakeun kawajiban, musik DJ mangrupikeun kirab, seni kreativitas. Perkawis padamelan anjeunna, anjeunna henteu pernah hariwang. Kusabab pertandingan, rezeki, maot ditangtukeun ku Allah, “saur anjeunna (liputan 4) —– Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>