Published On: Kam, Feb 4th, 2021

Pahlawan! Ibu- ibu di Garut ngajagi pangguna ATM anu di serang Preman kampung

Share This
Tags
tempat kajadian Garut

Cicalengka —- Sundanews.net
Petugas jasa mesin ATM di garut diserang ku 3 preman kampung kusabab teu daék mayar biaya parkir. Sadis, korban badé kabur ku motor ku palaku. Ieu dipikaterang tina hasil panilitian pulisi.

Pulisi mendakan sajumlah pidéo tina sudut némbakan sanés anu nyatet kajadian anu lumangsung Sabtu kamari (30/1) di daérah Garut Simpang, Kota Garut. Dina pidéo 22 detik anu aya hubunganana sareng kajadian anu dirékam ku masarakat, salah sahiji tina tilu palaku éta badé naksir korban anu namina Ivan (21) anu ngagolér di jalan saatos ditabrak ku palaku. Nanging, tindakan éta dicegah ku ibu-ibu di lokasi.

Indungna katingali dina vidéo nyodorkeun preman anu parantos naék motor sareng badé naksir korban. Dina akhir pidéo, indung sareng preman anu didorongna katingali murag. Kalakuan preman ieu sadis. Salain ti lumpat korban ku motor, palaku ogé katingali mawa kampak. Nanging, nalika anjeunna badé ngadeukeutan korban, saurang lalaki dipegatkeun.

Kasus ieu dimimitian nalika Ivan, padamel mesin mesin ATM, damel di minimarket pikeun mastikeun mesin ATM. Nalika balik ka imah, tilu preman nanyakeun artos parkir, para preman teu narima.

Aranjeunna teras nyerang korban sacara ambing, sajaba ti ditabrak ku motor, pidéo viral ogé nunjukkeun salah saurang palaku anu nyandak kampak. Kasus ieu ayeuna dina panilitian ku Pulisi garut sareng pulisi kota garut. Ayeuna dipikaterang yén salah sahiji tina tilu palaku kalayan inisial YA parantos ditahan. Samentawis éta, dua palaku anu sanésna masih kénéh lega.

“Masih dina pananganan Unit Penyelidikan Pidana,” saur Kapolri AKBP Adi Benny nalika dikonfirmasi, Rebo (3/2/2021). Samentawis éta, Dinas Perhubungan Garut negeskeun yén tilu preman éta sanés petugas parkir resmi anu kadaptar di Badan Perhubungan. “Kami parantos mariksa, éta sanés pangunjung parkir resmi. Upami didaptarkeun sareng kami, tangtosna, aranjeunna bakal diberhentikan,” saur Suherman ka wartawan, Rebo (3/2/2021).(detik news)—– Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>