Published On: Kam, Feb 4th, 2021

Hiji waktos, aya anu naros ka Al-Habib Mundzir bin Fuad Al-Musawa ;

Share This
Tags
Habib Umar bib Hafidz & Habib Munjir al Musaa

Cicalengka —- Sundanews.net
“Yaa Habibana, naha kuring tiasa ngaku janten murid guru mulya Habib Umar bin Hafidz …? Sakumaha kuring parantos ngaku yén anjeun guru kuring. Sakumaha bagja kuring upami kuring taat ka guru mulya Al-Habib Umar bin Hafidz “. Ngawalon patarosan ieu, Habib Mundzir Al-Musawa ngajelaskeun yén: “Aya dua rupa murid, dulur-dulur kuring :

1. Murid Jasadiy: nyaéta jalma anu diajar sareng guru ngeunaan hiji élmu, atanapi seueur cabang élmu.

2. Murid Ruhiy: nyaéta kanyaah batur ka guru, sareng nuturkeun pituduh sareng pitunjuk na, sanaos henteu pernah sakali pendak.

Dumasar kana katerangan ti Habib Mundzir bin Fuad Al-Musawa di luhur, bahkan jalma anu henteu kantos pendak sareng Habib Umar bin Hafidz ogé tiasa janten muridna, nyaéta murid Ruhiy. Tanpa niat pikeun ngahinakeun tingkat luhur rapat tatap muka antara guru sareng murid, sarjana asih anu urang kagum ku élmuna.


Sangkan urang tiasa nuturkeun pituduh sareng bimbingan para Ulama ieu, dina hal ieu Guru Habib Umar bin Hafidz anu mulya. Tiasa ngajantenkeun urang salaku murid. Sanaos henteu kantos pendak sacara pribadi sanaos “. Mudah-mudahan urang anu henteu kantos pendak sareng guru mulya Al-Habib Umar bin Hafidz tiasa janten murid spiritual na. Allah anu langkung terang. 🌹 اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ 🌹 —— Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>