Published On: Rab, Feb 3rd, 2021

Kapala Sakola Dasar Angkasa 3 Lanud Husein Sastranegara Kota Bandung. Dra. Oneng Suhayati

Share This
Tags
kapala sakola angkasa 3 lanud (dedi wahyudi s.n)

Cicalengka —- sundanews.net

Kapala Sakola Dasar Angkasa 3 Lanud Husein Sastranegara Kota Bandung.
Dra. Oneng Suhayati Pagawe Nagri Sipil ( PNS) ti Dinas Pendidikan Kota Bandung nu dimenta ngesi kadudukan Kapala Sakola SD Angkasa 3 katika dipendakan diruangan kelas nyariosken salami Oneng janteun kapala sakola gaduh kahoyong nyaeta ; ngabangun masjid aleusan mun aya tamu ti Dinas bade ngiring ibadah solat anu janteun emutan aya musolah tapi ka ayaan musolah kirang resik katingalna kanggo tamu saur Oneng ka reporter Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. sareng Sundanews. net.

Oneng ngajak nguliling ningalian – ningalian dilingkungan sakitar
sakola nu asri saeu jeng rapih diterangkeun hiji – hiji ti ngawitan ruanga guru ruangan kelas nu kengeng bantosan pamangunan kelas ti Bank sareung bantosan pamangunan ti pamarintah kengeng tilu ruang kelas.
Nengali karapihan toilet murid toilet guru musolah nu kirang rapih sareung reusik sareung mesjid nu nuju pinising da poe sabtu kaping 6 Februari 2021 bade diresmikeun.

Tukang bangunan terus gawe ngaleumbur ti jam 08 dugi tabuh 23 peuting salami Oneng nyaritakeun cornologis pamangunan masjid nu dibangun di lingkungan sakola keur inisiatif jeng dedikasikan nu Luhur, Oneng salami anjena janteun kapala sakola di SD Angkasa 3 Lanud Husein Sastranegara Kota Bandung dukungan ti rekan – rekan guru sareung stap, di tunjang sareung kapadulian alumni tahun 1979 sareung tahun 1980 han alumni tahun 1979 seur nu sukses dugi aya nu nyumbang bentuk duit 50 juta tapi teu hoyong disebutkeun ngaranna mung hoyong disebut ngaran hamba Alloh eta saur Oneng kapadulian alumni SD Angkasa 3 Kota Bandung

kapala sakola angkasa 3 lanud (dedi wahyudi s.n)


Oneng nu sakeudeung deui purnabakti / pensiun sasih Februari tahun 2021 ieu kabingah anu gede ti Alloh di kapamimpinan na bisa ngabangu mesjid ngawitan dibangun sasih Januari dugi sasih Maret 2020 beres, mung kabujeng ayana covid 19 sakola di ajar di imah, Lamun di pake masjid eta te panteus sieun ambruk mesjid na. Desember 2020 dibongkar dugi karata, Pamangunan masjid dingawitan deui tiawal pondasi make cakar ayam da rek tilu tingkat pamangunan 2020 lnaya Alloh kaping 6 Februari 2021 beres jeng jeng sakalian peresmian mesjid. —– Dedi Wahyudi sundanews.net – Cakrabuananews

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>