Published On: Sel, Feb 2nd, 2021

Teras terasan polsek Cicalengka,Koramil,satpol sareung rengrenganna, ngagiatkeun rajia Maskeur

Share This
Tags
Payuneun kantor kacamatan cicalengka ( Andri A S.n )

Cicalengka — Sundanews.net 26 januari 2021 poe salasa ,Kapolisian , koramil sreung satpol PP kabupaten Bandung , Bandung wetan ” Cicalengka ” keureup ngayakeun Rajia maskeur kanggo ngadisiplinkeun wargana dina ngalakukeun aktifitas di luar imah

Tempat rajiana di payuneun kacamatan / pagadean cicalengka waktosna ti enjing enjing dugi ka sateu acan lohor , ieu Rajia rutin di lakukeun kusabab masih keneh wae aya anu teu taat prokes

Masih aya wae anu teu nganggo maskeur atawa maskeurna di simpeun dina motor, nah kanggo nu kitu, ku ti kapolisian sareung koramil di tegor supados maskeurna di anggo, aya wae anu nganggo motor teu nganggo , Helm ,kenalpot gandeng , aya oge maskeur nganggo tapi helm teu nganggo eta mah janteun sasaran rajia ” sangsina tilang ” — sundanews.net Andri A S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>