Published On: Sel, Feb 2nd, 2021

Sakola Dasar swata Andir mukti jln. Sudirman blk No. 799 Kota Bandung

Share This
Tags
Pa Soleh Hidayat, kapala sakola Sdn Andir (Dedi wahyudi S.n)

Cicalengka — Sundanews.net .

Soleh Hidayat Pagawe Nagri Sipil ( PNS) di Dinas Pendidikan Kota Bandung dipenta ku Yayasan jadi kapala sakola di SDS Andir Mukti ti tahun 2008 dugi ka tahun 2021tos bade 13 tahun dina kapamimpinan Soleh Hidayat sakola bisa di itung sukses/hasil ruangan kelas disusun rapih dibangun kaluhur dugi tingat tilu

Katika di konfirmasi kunaon di bangun dikaluhurkeun sanes dilebar kasisi kagigir saur Soleh kan lebar taneuh na leutik jeng sempit jadi dibangun di kaluhurkeun ieu oge masih kakurangan dua ruangan kelas deui lamun muaolah ges aya kajeun letik oge ngan cukup dua jeleuma Soleh ngomong ka reporter Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. com jeng ka Sundanews. net

Ningali langsung karuangan luhur jang kelas ngeunap ngaherankeun anu ningali kana kabeureusihan nana ruangan jeng halaman anu pinuh pot kembang ngajejer nyusun rapih kajeun anyar aya hiji kelas nu rancanana hanyang nambahan deui dua kelas ker nungguan anu rek mereka/donatur atawa saha wae numasih paduli kana dunia pandidikan jang ngabantu dua kelas

Soleh Hidayat rasa nasionalisme anu luhur jeng ngahargaan pajuangan para pahlawan nu gugur dimedan perang Soleh Hidayat dugi ruangan kelas dipasihan nami para pahlawan salah sahiji ruangan kelas 2A jeng kelas 2B dibere ngaran ruang Bung Karno proklamator jeng Presiden Republik Indonesia pertama

Kapala Sakola Dasar Swasta Andir Mukti Soleh Hidayat nyaritakeun aleusan manehna mare ngaran para pahlawan meh barudak nyaho jeng ingkeut ka para pahlawan nasional
Soleh Hidayat nu anyar cakeur ngering sempeut dua mingon dirawat dirumah sakit diawal tahun anyar 2021ieu Soleh dibere cocoba jeng musibah nu jadi indung tilar dunya acan dua mingon anu jadi lanjeuk tilar dunya da panyakitna komplikas

Soleh Hidayat anu keur miluan nyalonkeun jadi sikasep jang kadua kalina sempat turun 2018/2019 milu nyalonkeun sikasep tapi teu lulus lnsya Alloh jang tahun 2020/2021 mudah – mudahan aya takdir Alloh katarima lulus jadi sikasep ceuk Soleh Hidayat ka reporter Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. Com jeng Sundanews. net ( Dedi Wahyudi Cakrabuana )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>