Published On: Sel, Feb 2nd, 2021

Aziz Yanuar ngabejakeun Peseun enggal Habib Rizieq ti tukangeun Jaruji besi, Pepeling Diri

Share This
Tags
Habib riziq sihab pingpinan Fpi ( Tibunnews.com )

Cicalengka — Sundanews.net

Pangacara Habib Rizieq Shihab, Aziz Yanuar ngadugikeun peuseun enggal ti Imam Besar FPI , anu aya dina peungkeur jaruji besi , anu hubungan sajumlah beuncana di tanah air nembe nembe ieu.


Sanaos anjeunna ayeuna ditahan kusabab sababaraha kasus anu nyeret nami na, Habib Rizieq masih nuturkeun kamajuan kaayaan nagara éta. Numutkeun ka Aziz, Habib Rizieq mamatahan ka umat Islam pikeun neraskeun révolusi moral, sareng ngabantosan korban musibah anu kajantenan di nagara.


Hal ieu ditepikeun ku Habib Rizieq nalika anjeunna ditepungan ku Aziz Yanuar di Unit Penyelidikan Pidana di Markas Polisi Jumaah kamari (29/1). “Pesen na nyaéta neraskeun révolusi moral. Bantosan para korban bencana dimana-mana kalayan tulus sareng tawakal,” saur Aziz ka JPNN.com, Minggu (31/1).

Salajeungna, saur Aziz, Habib Rizieq ngajak sadaya pihak pikeun ngado’a yén pandemi Covid-19 ayeuna, anu masih sumebar di Indonésia, bakal énggal ngaleungit ti nagara éta.

“Hayu urang doakeun mugia Allah geuwat angkat wabah anu masih sumebar ayeuna,” saurna. Di sisi sanésna, Aziz ogé ngungkapkeun yén nalika anjeunna pendak sareng Habib Rizieq, anjeunna ngabahas hal-hal penting anu aya hubunganana sareng rencana-kasus salajengna pikeun kasus-kasus anu nyeret klienna. — Jajang Jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>