Published On: Kam, Jan 21st, 2021

Awéwé Émosional Nalika Jokowi Datang, Entong Nincak tempat solatna

Share This
Tags
tempat geumpa sulsel

Cicalengka — Sundanews.net . Hiji awéwé nganyatakeun émosina di tempat évakuasi gempa Sulawesi Kulon di Stadion Manakarra, Mamuju, pas sareng kadatangan Présidén Jokowi, Salasa (19/1). Tulisan ieu diterbitkeun dina JPNN.com ku judul “Awéwé Émosional Nalika Jokowi Sumping, Entong Ditapak / Ditincak!”

Fajar ngalaporkeun yén ti sababaraha tenda pangungsian anu didatangan ku Jokowi, aya hiji tenda anu ujug-ujug janten rame kusabab salah sahiji pangungsi anu émosional. Anjeunna nganyatakeun émosina di payuneun pangungsi anu sanés sareng sajumlah awak média.


Ieu kajantenan kusabab rohangan sholat di tenda tempat anjeunna cicing ditincak ku pangungsi, kru media sareng kelompok anu nganjang ka tempat pangungsian.

Sanaos tempat sholat ngan ukur ditutupan ku kaén ténda sareng karpét karét, sareng kasur dibéréskeun, awéwé éta tetep nekad supados teu aya anu tiasa napak dina tempat solatna. “Entong ngalengkah, tong ngalengkah. Tempat pikeun solat kuring, ”saur awéwé éta.

dina waktu eta Presiden Jokowi ngabagikeun eumameun siap saji jeung paket sambako. Sementara sajumlah jurnalis jeung pangungsi lain bade nyandak foto Jokowi. Aranjeunna oge pasered- sered dugikeun heunteu ngahaja nginjeuk tempat salat eta.

Dina waktos éta, Présidén Jokowi ngadistribusikaeun bungkus dahareun sareng tuangeun anu siap tuang. Samentawis éta, sajumlah wartawan sareng pangungsi sanésna hoyong nyandak poto Jokowi. Aranjeunna keuheul pisan sahingga ngahaja nincak tempat solat . Émosi awéwé éta sia-sia. Karpét tempatna solat,ngado’a ogé ditincak.

Nanging, amarah awéwé éta henteu lami sareng henteu nyababkeun seueur gangguan. Sateuacan dugi di stadion, Jokowi sareng rombongan na ogé nganjang ka gedong gubernur Sulawesi Barat anu runtuh saatos digoyang ku gempa bumi. (Ishak / subuh) — Jajang Jamaludin S.n (Sundanews.net )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>