Published On: Rab, Jan 20th, 2021

Dedikasi anu luhur kapala Sekolah Dasar Nagri 098 Ciroyom Kel. Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung.

Share This
Tags

Cicalengka — Sundanews.net . REbo 20 / 01 / 2021 / waktosna 07’00 wib ,Ayana Dedikasi anu luhur kapala Sekolah Dasar Nagri 098 Ciroyom Kel. Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung.
Pas diangkat jadi Kapala sakola Drs. Entis Sutisna ditugaskeun ka Sakola Dasar Nagri 098 Ciroyom


Pas ngawitan tugas di SDN 098 Ciroyom ningali sakola acak – acakan ruangan kelas seeur anu bocor halaman sakola teu raos ditingal na teu resik katingalna oge ngawitan Entis Sutisna ngemut kumaha jang ngabenarkeun na jeng idek gagasan jang SDN 098 Ciroyom bisa katingalina rapih ti ngawitan halaman sakola jeng ruangan kelas sareng nu sanesna.

Ide atanapi gagasan anu ngawitan sirealisasikan kapala Sakola Dasar Nagri0 098 Ciroyom Entis Sutisna nata ruang kelas halaman sakola jeng kagiatan -kagiatan diajar jeng ngajar sacara online disiplin nerapkeun jaga jarak ngago masker ngawasuh panangan, wastapel kango ngawasuh panangan disiapkan hampir setiap rek asup halaman nugi rek asup kakelas kajen sakola letik aya dilingkungan pasar ciroyom jeng pasar andir tapi Entis tepatah samangat usaha jang nata sakola meh tiasa asri katingalna raos.

Sakabe ieu hasil gawe Entis jeng guru-guru komite sakola sadaya sepuh murid anu paduli kanu dunia pandidikan. Sadaya dingawitan ti ras kapadulian saur Entis Sutisna. Jang ngajaga iman jeng imun tiap poe rebo jam 08 dugi jam 10 guru – guru kapala sakola jeng setap sepuh murid anu kersa senam sareng dihalaman sakola beres senam biasa guru – guru sepuh murid botram emam sareng sareng jaga jarak

Dedi wahyudi ngawawancara Drs. Entis Sutisna salaku kapala sakola SDN 098 Ciroyom Kel. Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung saatos pimpin senam tiap poe rebo dihalaman sakolah biasana saacan aya wabah covid 19 guru – guru tiap poe rebo senam saacan aktif ngajar atawa saacan barudak murid asup kakelas. — Dedi Wahyudi S.n (Sundanews.net & Cakrabuananews.com)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>