Published On: Sel, Jan 19th, 2021

KAA Peuduli Bencana longsor Cimanggung

Share This
Tags
lokasi bencana Cimanggung (KAA )

Cicalengka — Sundanews.net . 17 Januari 2021 ,, ASEP ASEP KOMUNITAS (KAA) ngalaksanakeun kagiatan sosial salaku bentuk kaprihatinan ku nyayogikeun bantosan / sumbangan ka korban anu kamusibahan longsor di Bojong Kondang, Kec. Cimanggung, Kab. Sumedang.

Mudah-mudahan urang tiasa teras-terasan miara kahadean pikeun ngahampangkeun sagala kasusah jeung pangabutuh ti dulur-dulur urang anu katerap musibah. Sareng mudah-mudahan sagala kahadéan anu urang lakukeun bakal salawasna meunang Ridho Alloh SWT. Aamiin YRA . Saur Kang Asep rias — Jajang jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>