Published On: Jum, Jan 15th, 2021

Kabeurkahan dina poe Jum’at, “Jum’at Berkah”

Share This
Tags
gambar Dedi wahyudi

Cicalengka — Sundanews.net . Kaberkahan Anu nyata dina poe jum”at,diraskeun ku warga Dunguscariang, di mesjid Al. Ianah Rt. 09 Rw. 07 Kel. Dunguscariang Kec. Andir Kota Bandung
Rasa sosial anu gede masyarakat muslim anu aya di Rt. 09 Rw. 07 Kel. Dunguscariang Kec. Andir Kota Bandung.


Tiap poe jumah lbu – ibu anu aya di Rt 07 nyiapkeun daharen jeng dahar jang jalma anu tos ngalakonan solat jumaah di masjid Al. Ianah sanajan mesjid na letik tapi kagiatan timulai budak kelas 1 SD tepi kabudak SMP tiap poe ti jam 16 dugi ka magrib pangajian budak kelas 1 kelas 4. budak kelas 5 dugi kelas 2 SMP tos solat maghrib dugi ka solat lsa
Tiap peting malam saptu jam 20 dugi tabuh 23 pangajian remaja ari malam mingon pangajian remaja jeng Bapa – Bapa .


Aktipna pangurus ketua RT Dedi jeng katua DKM Wayan dibareungan kupangurus masjid Endang Suryadi jadi pangacu majuna kagiatan di mesjid Al. Ianah
Dimasjid Al. Ianah didirikeun :

1.DINIYAH AWALlYAH

2.DINIYAH WUSTHA

3.DINlYAH ULYA
Pendidikan Madrasah Diniyah Takmiliyah Awwaliyah Al-Ianah
SK – KEMENAG; B. 2452/Kk.10.19/Pp.008/03/2019
Jln. Rajawali timur RT. 07,RW09 Kel. Dunguscariang Kec. Andir Kota Bandung — Dedi wahyudi S.n ( Sundanews.net )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>