Published On: Kam, Jan 14th, 2021

Syekh Ali Jaber Ngantunkeun di RS Islam Yarsi Jakarta

Share This
Tags

Cicalengka — Sundanew.net . Innalillahi wainnailaihi rojiun, Assalamu alaikum warahmatullahi wabarokatuh Pribados salaku pingpinan Ali dzulpiqar sareung wakil pingpinan Jajang Jamaludin, sareung Sadayana jajaran Media / Redaksi Sundanews.net oge Cakrabuananews, ngucapkeun Bela sungkawa Ka Klrg Besar Syeh Ali Jaber kana ngantunkeunna syeh ali jaber ,Beliau insyaallah aya dina ridhona allah jeung Ahli Surga, Kungtum biidnillah .Aamin allahumma Aamin

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>