Published On: Rab, Jan 13th, 2021

Kasus Djoktjan, Pinangki Mayunan Sidang Tuntutan poe kamari

Share This
Tags
Teurdakwa kasus dugaan suap jeung gratifikasi peungurus fatwa Mahkamah Agung (MA) Djoko Tjandra, Jaksa Pinangki Sirna Malasari. (ANTARA FOTO/Rivan Awal Lingga)

Cicalengka — Sundanews.net. Terdakwa kasus susunan fatwa Mahkamah Agung (MA) kanggo kapeuntingan Djoko Tjandra, Pinangki sirna malasari, bakal ngajalani sidang dina agenda tuntutan, Senin (11/1).

Dilansir dina Sistem Informasi Penyusunan Perkara (SIPP) Pangadilan Negeuri Jakarta Pusat, peurkara nomor: 38/Pid.Sus-TPK/2020/PN Jkt.Pst ieu dijadwalkeun dikawitan mulai jam 09.00 WIB.

“Agenda ngabacakeun tuntutan ti JPU, jam sidang 09.00 WIB,” info tina situs eta, Senen (11/1).
Dijero sidang sateuacanna, Pinangki ngaku nyeusel entos ngalakukeun peurbuatan anu ngalanggar pidana. anjeunna ngungkapkeun Ancur saentosna nyanghareupan jeung kasus hukum. katambih, anjeunna oge nyaurkeun boga anak anu masih yuswa 4 tahun.Misris

Mantan Kapala Sub Bagian Pamantauan jeung Evaluasi 2 Biro Peureuncanaan Jaksa Agung anu Ngora di Bidang Pembinaan Kejaksaan Agung eta,janteun anjeunna nyuhunkeun karinganan ka jaksa jeung hakim dina ngenaan hukuman.

“Abdi bangeut nyeuseul, Anu Mulia. Heunteu sapanteusna abdi ngalakukeun ieu kalakuan. Abdi mohon peununtut umum supaya tuntutanna aya rasa karunya. jeung nyuhunkeun ampun ka Yang Mulia supaya kirana bisa mutuskeun ka karunya,kusabab anak abdi masih 4 taun, bapak Abdi udur,” saur Pinangki Bari ngaheulas, Rabu (6/1).

Pinangki didakwa kusabab nampi suap saageung US$500 ribu ti narapidana kasus korupsi hak nagih (cessie) Bank Bali, Djoko Tjandra. Artos di bikeun ngalewati parantara Andi Irfan Jaya anu mangrupikeun baraya Pinangki sakaligus eks politikus Partai NasDem. (CNN Indonesia) — Jajang Jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>