Published On: Rab, Jan 6th, 2021

Dina Gelar Operasi Yustisi Polsek Cicalengka, Puluhan Pangandara Motor beunang Rajia

Share This
Tags
Jalan Raya cicalengka payun kecamatan Cicalegka payuneun pagadaian Cicalengka

Cicalengka — Sundanews.net

Peursonil Polsek Cicalengka, Polresta Bandung, heunteu liren- liren ngalakukeun giat operasi yustisi kanggo nyeugah panyeubaran covid-19, di wilayah hukum Polsek Cicalengka, Salasa ( 5/01/2021 ) waktosna enjing-enjing .kumargi cicalengka teras nambih wae anu janteun korban covid – 19

Dina operasi yustisi anu di lakukeun ku; peursonil Polsek Cicalengka dibantos oge ku Satpol PP Cicalengka, Aparatur kacamatan {hansip na ] ngalakukeun giat operasi di payu kantor Kacamatan Cicalengka, anu pasna di area jalan Alun-alun Cicalengka.

Operasi yustisi ieu langsung dipingpin Kanit Lantas AKP Muhammad Abdullah, hadir oge Kanit Binmas AKP Margiyana dan Kanit Satpol PP Cicalengka Yuli.

Hasilna, seueur anu kajaring, puluhan para pangendara motor / mobil anu heunteu ngagunakeun masker sareung heunteu dilengkapan surat- surat kandaraan. Anu ngalanggar heunteu luput tina peundataan, jeung di keunakeun sangsi mangrupi push up, ngabacakeun teks Pancasila, oge Maca Al-qur’an susuratan .

Salain eta, anu ngalanggar anu heunteu nganggo masker, saentos di data dibere hukuman, Nyaeta dipasihan masker sacara gratis kanggo di anggo dina waktos nganggo kandaraan. 

Kanit Lantas Polsek Cicalengka, AKP Muhammad Abdullah, nyangeumkeun, giat operasi yustisi kususna di wilayah Polsek Cicalengka bakal teras dilakukeun salami pandemi covid-19 masih naik.

” Operasi yustisi ieu dilakukan kanggo ngabangun kasadaran masyarakat pentingna nerapkeun protokol kasehatan, sahingga masyarakat diteubihkeun tina kakeunaan virus covid-19, ” SAURna.

Di tempat anu sami, Kanit Binmas Polsek Cicalengka, AKP Margiyana, ngajeulaskeun, salain ngalakukeun operasi yustisi, oge ngahimbau kasadyana masyarakat kedah taat nerapkeun 3 M, nyaeta nganggo masker, ngumbah panangan nganggo sabun, sareung jaga jarak.

pribados ngareuph, pandemi covid-19 saenggalna rengse, sahingga Urang sadayana ngajalani hirup sapopoe normal deui,sapertos sateu acan aya eta covid 19,” bebas sadayana tina panyakit corona / covid 19, ” SAURna

— sundanews.net Andri Andriyana S.n — Liputan 4.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>