Published On: Sel, Jan 5th, 2021

Musyawarah peurgerakan Pramuka ‘ Hawatir Cabang Kota Bandung janteun Riweuh’

Share This
Tags
Gedung Taman Pramuka gambar ; Dedi wahyudi

Cicalengka — Sundanews.net

Ondangan Musyawarah Gerakan pramuka 05/ 01 /2021, Didugikeun sareung santun Hawatir Cabang Gerakan Pramuka Kota Bandung ngondang Lanceuk – lanceuk datang ka acara rapat koordinasi Katua hawatir ka ranting, Acara di kawitan ti tabuh 09.00 WIB dugi ka rengse

kumargi katua hawatir ranting Gerakan Pramuka Kota Bandung lepat dina kenging informasi, musyawarah di ayakeun di Jln. I. R. E Martadinata Kota Bandung No 157
Katua Eddy ; nyaurkeun langsung dina eta rapat/ ngajeulaskeun,dina perihal ondangann ngamusyawarahkeun perkawis masalah angaran anu diusulkan 7 miliar taun 2019 heunteu lungsur/ kenging bantosan hibah

Teulatna proposal anu leubeut ka pusat, Hibah anu kenging ngan saukur 1.5 miliar taun 2020, sanes 3 miliar saur katua, kusabab aya beja jeung saukurselentingan – selentingan,anu ngajanteunkeun pipaseaeun,kumargi patali sareung artosmah sensitif.
Ku ayana isu jeung seulentingan – seulentingan dana hibah anu kengingna 3 miliar, padahal Dana hibah anu kenging/ lungsur mung saukur 1,5 miliar eta dana hibah ti Kota Bandung.

Dinu siseun naros jeung ngajawab, lanceuk – lanceuk jeung Katua eta anu di pikahariwangkeun, didinya suasana jadi tegang pertarosan anu didugikeun ku Asep wakil ti kacamatan coblog perkawis artos. pertarosan anu kadua didugikeun ku peserta awewe ti kacamata Andir naroskeun ;
1. Rekomendasi KPD Sesah kango kengeng Rekomendasi Kursus
2. Pancawarsa teu sami sareng nu diajengkeun
3. Bentuk Proposal nu ditolak
4. No.Ijazah KMD malah aya arsifna
5. Proposal kagiatan Hibah teu aya kango kwaran

Boy anu ti panorama ngakat panangan ngajeungkeun pertarosan, sakatika di tolak ku Katua Drs. H. Eddy Marwoto Msi, kategangan dingawitan kusabab aya panolakan Boy anu ngarasa teu silihargaan,anu akhirna katua sareung rengrengan musyawarah,ngijinan ka Boy kanggo ngalajeungkeun pertarosanna — Dedi Wahyudi S.n & Cakrabuana.


About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>