Published On: Sen, Jan 4th, 2021

Sidang Kahiji Praperadilan Habib Rizieq Di kawitan,Saksi panyidik kateter ku pertarosan Habib Rizieq

Share This
Tags
PN jakrta sidang Habib rizieq Sihab kahiji

Cicalengka –Sundanews.net 04/ 01/ 2021 17; 49

Sidang kahiji praperadilan Habib Riezieq Sihab dina statusna tersangka; nyaeta kasus panghasutan, ririungan di Petamburan dikawaitan . sidang_ dibuka kanggo umum.

Anu di tinggal ku sundanews.net dina canel youtube pecinta Ulama,sidang  diayakeun di ruang utama Pangadilan Negeri (PN) kulon jakarta, Jl Ampera Raya Jakarta Selatan, Seunen (4/1/2021). Sidang di kawitan sakitar jam 10.10 WIB.

panjagaan di PN jakarta dijaga, ketat pisan dina sidang kahiji HRS ieu, gabungan TNI-Polri jeung Pemda. peurkara ieu kusabab katarikatanna sareung sidang praperadilan kahiji HRS, katinggal anu hadir ngadapig nyaeta pangacara HRS; Muhammad Kamil Pasha jeung Alam Syah. anu ngawakilan ti pihak Polda Metro Jaya oge hadir dina ieu sidang.

Sidang dipimpin ku hakim katua Akhmad Sahyuti. Paserta oge anu tiasa leubeut ka jeuro ruangan sidang dibatas, mung pihak pangacara anu tiasa leubeut ka ruangan sidang .

panyidik metro jaya ka teter ku pertarosan Habib Rizieq sihab ,kumargi jawaban ti peunyidak seeur anu heunteu logika,saur HRS jelasna berita tiasa di tonton di chanel youtub pencinta Ulama — sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>