Published On: Sab, Jan 2nd, 2021

Rame deui nalayan indonesia di sulawesi seulatan mendakan Drone di Handap Laut,Milik China ?

Share This
Tags

Cicalengka –Sundanews.net

Rame ! Saurang nalayan mendakan DRONE di handap LAUT, MILIK CHINA ? saorang nalayan Selayar Sulawesi Wetan anu namina Pak Sayudin meundakan drone di handap laut anu disangka kagungan China di parairan Indonesia anu dianggap strategis kusabab aya di laut indonesia Australia. # Milari berita anu beritana kubahasa sunda nya di media Sundanews.net # portalna berita ku bahasa sunda

waktos di taros ku tvOnenews.com ; pa saehuddin mendakan ie Drone nyalira di ka leubetan laut 1 km tulur cai laut ,kapendakna dina dinteun sabtu 02/ 01/ 20,21 dina waktu pasosore ku pa saehuddin teh,ieu droe di beungkeut di bedol ka sisi laut nganggo tali ku pa saehuddin nyalira ,pas di sisi laut neumbe pak saehuddin nyuhunkeun bantosan ka batur kanggo narik sareung ngangkat ieu drone ka halaman bumina

Pa saehuddin sareung rengrenganna ngalaporkeun bahwa anjeunna mendakan benda aneh anu heunteu terang bahwa eta teh Drone, alat pangintai / mata2 ti nagara lain,nu sami sareung rudal, laporan pa saehuddin langsung ka koramil 141503 Sateumpat ,Koramil langsung ngacek ieu drone, saentos di ceuk ieu drone teh ngagaduhan seueur sensor (kanggo ngamata-matai Indonesia)

Nembe sangkian pamarentah yen ieu drone teh milik china, duka anu pamarentah china duka anu gaduh Swasta china, drone kapendak kaayaan paeh kapendakna ku pa saehuddin oge mungkatinggal anteneu na wungkul anu beuratna ieu drone 175 kg,

Bapa Dir eksekutif lembaga studi pertahanan,strategis indonesia, Saur anjeunna ; yen ieu drone pungsina kanggo ngintai hidro grapis di perairan ,teras kanggo mantau kaayaan di wilayah indonesia, Tugasna badan intelejen Nagara sareung rengrenganna kanggo muka sandi / kode2 eta done,pami heunteu tiasa kabuka ku intelejen urang, tiasa di kerja samiken jeung pihak luar, sabab hasil tewakan kamera /sensorna anu aya dina eta drone ngabuktikeun bahwa eta drone anu sahana,jeung naon anu di intaina — Sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>