Published On: Rab, Des 30th, 2020

Alun alun Cicalengka dina pandemi covid 19

Share This
Tags
Alun alun Cicalengka ( gambar Andri andriyana)

Cicalengka — Sundanews.net

Alun – alun Cicalengka anu aya di wilayah kabupaten bandung Timur, Di buka /saentos direnopasi, dina waktos pandemi kantos sababaraha kali di tutup, kusabab seueurna anu arameung ka alun- alun cicalengka ngadon hahaja ameng/ nongkrong,

Pastina bewara ti aparatur pamarentah terus di sowarakeun, bahkan aya rajia rutin tiap enjing di payun Alun -alun / kacamatan Cicalengka gabungan ti pihak kapolisian, koramil satpol Pp oge sareng nu sanesna , masih aya wae palanggaran pangguna jalan , motor / kandaraan mobil anu heunteu nganggo maskeur.

Bahkan dina majeung kasiang alun- alun cicalengka di pinuhan ku warga cicalengka sareung luar warga cicalengka,sapertos majalaya,limbangan,sumedang,alun- alun ieu janteu teumpat olah raga warga cicalengka / ngan saukur ameng pami tiluar cicalengka saur warga anu ngahaja ameung ka eta alun- alun cicalengka,Inisialna ( I….)

Prokes tikawit di buka alun- alun lengkap di sadiyakeun ku pamarentah sateumpat, sapertos : teumpat ngumbah leungeun keudah nganggo sabun,kudu nganggo maskeur ,jaga jarak tapi teuteup aya wae masyarakat anu heunteu ngalaksanakeun prokes, makana tingkat panyawat corona di cicalengka naek kumargi kurangna ka disiplinan,kasadaran masyarakat / wargana teu acan janteun kabiasaan

Mudah – mudahan bapa camat , bapa kapolsek bapa danramil heunteu boseun dina ngemutan kanu janteun wargana — Andri andriyana

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>