Published On: Sen, Des 28th, 2020

kantor Disduk Capil Kabupaten Garut pinuh ku warga anu ngabeberes Data

Share This
Tags
kantor disduk capil kab,Garut poto dedi Mulyadi

Cicalengka , sundanews.net —

Suasana akhir taun di Disduk capil Kab Garut dina poe senin tgl 28 December 2020 masih seueur anu ngantri kanggo ngurus Kartu Kaluarga, Kartu Tanda Panduduk, Akte Kalahiran jeung ngomean data anu salah sapertos anu dialami ku kang Adi penduduk Desa Sinarjaya kacamatan Torogong Kaler Kab Garut

Dina data anu salah ngaran, KK, KTP, Akte Kalahiran, Nami Adi Setiadi Kurniadi anu sakedahna dina data Disduk Capil namina lepat kadon Adi Setiadi Kurnia , nembe kapendak lepatna nami kapendudukan waktos Adi bade nyandak bumi di perumahan anu cakeut tempat damelna nyaeta ; dicikupa Tangerang

Otomatis ditolak kusabab databes dicek ngalangkungan online nami KK KTP Akte kalahiran sami tapi disduk capil beda eta anu ngajanteunkeun heunteu acan di Acc na nyandak perumahan, anu janteun pertarosan saur Adi entos 3 sasih nyuhunkeun diuruskeun ku kader Desa teu acan rengse wae,Naon anu janteun sabab 3 sasih teu acan rengse eta ngaleureuskeun Data ???

kapaksa Adi cuti gawe kanggo ngurus nyalira ka Disduk Capil Kab Garut tgl 28 Desember 2020 anu akhirna rengse sadayana perobihan ti kawit KK, KTP, Akte Kalahiran ,alhamdulillah — Dedi Mulyadi S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>