Published On: Sen, Des 28th, 2020

Jalan ruksak Parna nyilakakeun

Share This
Tags
jalan anu nuju ka tempat wisata ciherang

Cicalengka –sundanews.net
Jalan anu nuju objek wisata Ciherang,kirang langkung 500 meter sateuacan SMPN 3 Tanjung Sari Sumedang, aya jalan anu amblas,kurang leuwih 30 cm – 50 cm jerona panjangna kurang leuwih 60 cm.

27/ 12/ 2020, saur Aang anu tembe uih ti tempat eta wisata nyayangkeun ka pamarentah sateumpat,anu heunteu enggal – enggal ngananganina,kumaha weh carana mah heula,sangkan eta lobang heunteu janteun musibah / ngabahayakeun kapaguna jalan


titip Salam Aang ka pamarentah ,Nyaeta ; Assalamualaikum Pak Haji Dony Ahmad Munir & Dinas PUPR Sumedang,Jaluk simkuring kana jalan anu saperos kieu kaleubeutkeun SKALA PRIORITAS (kanggo di leureuskeun saenggalna), sabab kondisi karusakanna jalan cekap Fatal pisan & ngabahayakeun pisan Pangandara mobil, motor oge pangguna jalan, khususna anu nembe ngalangkung ka jalan eta,terutami pami di waktos wengi. — Jajang jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>