Published On: Ming, Des 27th, 2020

Masih seueur Potret jalan kieu di neugeuri Urang

Share This
Tags

Cicalengka — sundanews.net

27/ 12/ 22020, Keluhan waraga di Fb abahna Zia mostingkeun ieu keluhan ka media online Sumedang , Keluhanna : Ieu nembe sabahagian alit, prihatin anu lewih pisan, akses jalan desa cinanggerang anu heunteu acan kagarap ku dinas / instansi terkait, ngalangkungan MOS abdi salaku warga desa cinanggerang bade ngeluhkeun perkawis jalan di lembur abdi

Nyuprih ka bapa bupati jeung dinas terkait di kab. Sumedang, Desa kacamatan jeung Nusanesna, kanggo saenggalna ngalakukeun tindakan jeung ngaberesan jalan desa cinanggerang, Sing karunya ka warga urang kampung ieu, warga bilih cilaka jeung sajabana,supados teu hariwang jeung maeunya kedah ngantosan aya korba

kanggo bapa/ ibu admin MOS tulungan adi sadayana kanggo ngadugikeun keluhan ti kawit Rt, Rw, Lurah dugi ka bapa bupati dinas kab. SumedangAbdi ngucapkeun rebu hatur nuhun ka bapa / ibu admin MOS anu sangeum ngaluangkeun keluhan ( aspirasi ) ngadugikeun.

Seeur pisan komentar warga fb, anjeunna di media online Sumedang supados ieu keluhan warga Cinanggerang,ka ambeu ku pamarentah satempat sareung Pusat,Mugia Di perhatoskeun –Jajang Jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>