Published On: Jum, Des 25th, 2020

Banjir ngariung di Bandung

Share This
Tags
Jalan Pagarsih kab Bandung & jalmi ngalangkungn banjir

Cicalengka sundanews.net

Kamis 24 desember 20220 Hujan Ageung anu ngeum sabaraha titik Kota Bandung di perkirakeun kamis sore hujan ngaguyur daerah Bandung,Garut,sumedang akibatna , sajumlah di jalan kabupaten kota Bandung kakeueum Banjir

informasi ti wartawansundanews.net, warga oge medsos , sajumlah daerah anu kakeueum banjir sabab hujan Ageung anu heunteu di bareungan ku gelap oge angin,Titik titik anu ka keunaan banjir teh di antawisna nyaeta Jalan Cihampelas, Jalan Pasteur, Jalan Pagarsih, immanuel ,depan Btc, kopo ,citarip kopo , kopo cirangrang , kopo sayati, reungas Cijerah ,Caringin,Marga asih,moch toha Kurdi , Melong payun Rs Avisena ,Pasir Kaliki

“Abdi sadayana nembe terang informasi banjir tadi sore ku kaayan hujan ageung . Titik banjir SEueur,” Saur staf BPBD Jawa Barat, Eko,Anjeunna teu acan tiasa nyangeumkeun sabaraha karugian akibat banjir. Sabab, saur anjeunna , tim pananggulangan bancana masih di lapangan sadayana teu acan aya laporan

“Sementawis tim Diskar PB <Dinas Pemadam Kebakaran jeung Pananggulangan Bancana > Kota Bandung entos sadayana lungsur ka lapangan. nuju pola pananganan,” tambih sasauran Eko.

keueumn cai akibat hujan ageung anu kajadianna di Jalan Margacinta, Kalurahan Margasari, Kacamatan Buahbatu, Bandung. Hji warga sateumpat, Agnes Savithri merenyaho yen hujan turun ti sore poe.

Bahkan Rorompokna kakeum banjir. Agnes ngainfokeun Jalan Margacinta teh janteun langganan banjir lamun hujan ageung di bandung .

Ageungna hujan kamri di wilayah bandung khususna Mugia janteun perhatosan anu langkung ti pamarentah sateumpat oge pusat,kumargi rahayat anu ngaraoskeun susahmah ,komo dina masa nuju pandemi kieu– sundanews.net [ Andri Andriyana S.n ]

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>