Published On: Kam, Des 24th, 2020

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

Share This
Tags
kandang rusa gambar ( jajang jamaudin )

Cicalengka, Sundanews.net

Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang No.KM. 11, Patenggang, Kec. Rancabali, Bandung, Jawa Barat 40973

ranca upas ieu ti taun ka taun aya perobihan kanggo mikat / ngolo pangunjung supados betah ieu tempat,ti ngawitan kandang Rusa,naek kuda,papanaha2n, tempat ngojay cai haneut,area kemah oge aya anu ninggalikeun pamandangan leweung , pamandangan danau,jeung pamandangan tangkal pineus,karcisna oge murah pisan jadi ngenaan kanu kaayaan ekonomi handap,paneungah oge luhur

pos karcis leubeut ka wisata ranca upas

Per Tanggal jeung Taun 2020 anu kedah di kaluarkeun pami bade leubeut ka rancaupas :

Pangaos karcisna Rp 25.000 luar negri Rp 15.000 jero negri

Kandaraan Roda 2Rp 3.000Rp 5.000
Kandaraan Roda 4Rp 10.000Rp 10.000
Kandaraan Roda 6Rp 25.000Rp 20.000
tabel parkir kandaraan
Booking AreaRp 500.00040 Orang
tabel bokingan

Bayar kemping 10.000 , nyewa Tenda Charly Rp 150.0002 – 3 OrangTenda CharlyRp 300.000 5 – 7 Orang, Tenda Vango Rp 350.000 10 Orang Tenda Roovi Rp 350.000 12 Orang, Tenda Regu Rp 350.000 20 Orang Tenda Peleton Rp 600.000 40 Orang , Tenda Pesta Rp 600.000 Tenda Panggung Rp 700.000 Extra Bed Rp 70.000

Lamun tea mah pangunjung kemping / wisata kaseepeun lahan kanggo kemping /kaburitan, seurna keluarga anu ngiring jeung sajabina tiasa wae ngineup di pangineupan anu cakeut jeung eta tempat wisata, kusabab waktos sadinteun dua dinteun mah moal cekap kanggo ngunjungan sadayana tempat wisata anu aya di ciwidey lamun sadayana hoyong ka kunjungan

waktos ngobrol wartawan sundanews.net sareung panjaga wisata, di waktos usum covid kieu oge alhamdulillah pangunjung mah ngeureuyeuh, tapi teteup heunteu lepas tina prokes tutu saur panjaga karcis , teteup prokes anu di anjurkeun ku pamarentah pusat oge sateumpat,Nah kiku palawargi media sundanews.net – jajang jamaludin S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>