Published On: Sen, Des 7th, 2020

Kunaon,Naha ??? Masyarakat Hare2 kana panyakit Corona covid 19,Saha nu salah, saha nu di salahkeun

Share This
Tags
Luar Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang cilongok photo ; Andri Andiyana

Cicalengka , Sundanews.net – Saencanna acara haol di ci longok tangerang Banten,polda banteun Kabid Humas Polda Banten Kombes Pol Edy Sumardi Priadinata jajaranna nyakitu deui team s satgas covid 19 geus mere nyaho kana kudu taat protokol jeung kudu di batasi,aparatur pamarentah geus badami,sapakat jeung panitia acara dina nyegahna eta panyakit covid

usaha maksiamal di lakukeun ku ti pihak pamarentah sateumpat sareung panitia,antusiasna masyarakaat anu pohara hoyong ngahadiran kana eta acara Haol , dugikeun ka karuleum oge ngampar di halaman pasantren,SAur warga anu bakal ngahadiran inisialna A.D da pasantren sareung pamarentah sateumpat entos ketat, maksimal dina nyegah ngariung dina eta acara teh, naha masih keneh seueur wae

” Ngaing MOal ngondang,moal ngajak,nitah datang kana acara haol tuan syeh abdul qodir anu ka 62 taun ayena, Acara haol teuteup Urang laksanakeun ku keluarga + santri ‘ Sasauran Abah uci / Abuya Uci ,tapi lamun tea mah daratang etamah pangundang Tuan syeh lain pangundang ngaing.

Janteun saha anu salah ,sareung saha anu kedah di salahkeun,saba’dana Acara Haol tos Kalaksana, kaparcayaan masyarakat kana panyakit tumpul ku himahna kana haol tuan syeh abdul qodir sok sanajan ketatna protokol + kerjasamana tipihak aparatur pamarentah. – Andri Andriyana S.N

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>