Published On: Kam, Des 3rd, 2020

Al Habib Thohir bin Abdullah Al Kaaf mulih kanu kawasa ( Ngantunkeun)

Share This
Tags
Hab ib thohir bin abdullah Al Kaaf

cicalengka – sundanews.net, Ulama Kota Tegal, pamingpin / pangasuh Ma’had Darul Hijrah Tegal,Ulama anu kasohor anti Syiah jeung aliran- aliran anu nyesatkeun kana islam, Habib Thohir bin Abdullah Al Kaff, ngantunkeun mulih karahmatullah. wartos sedih ieu di dugikeun akun Twitter Lambaga Informasi Front @DPPLIF_ID.

Habib Thohir bin Abdullah Al Kaff ngantunkeunna di ruang ICU RS Mitra Siaga, Mejasem, Kacamatan Kramat, Kabupaten Tegal,dina poe rebo wengi (Kamis Malam ) (03/12/2020).sakitaran jam 21,15 WIB.

Sareung pribados Wakil pingpinan media Sundanews.net rengrengan, UMat Islam anuaya di indonesia khususna Umumna saluhur dun’a ngado’akeun MUdah2n Habib Thohir bin Abdullah Al Kaaf,, Sagala kasaenan anjeunna di tampi Allah S.w.t sareung di tempatkeun dina tempat anu pangsaena sareung Habibana wanabiyina Muhammad s.a.w AMIN

Sareung pribados Wakil pingpinan media Sundanews.net rengrengan ngucapkeun

“*إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ* *إِنْتَقَلَ إِلَى رَحْمَةِ اللّهِ تَعَالَى*

TELAH BERPULANG KE RAHMATULLOH *الحبيب طاهر بن عبد الله الكاف ( تقال).* *AL-HABIB THOHIR BIN ABDULLAH ALKAFF ( TEGAL ).

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>