Published On: Sel, Des 1st, 2020

Tanjung Sari Belasungkawa( Akibat Rem Mobil Blong)

Share This
Tags
lokasi kajadian Jl.Raya Tanjung sari Jatisari photo : Iyan fitri herlana

Cicalengka, Sundanews.net – ( 1/12/2020)-15.13.09 WIB ,Dugaan kuat kusabab rem blong mobil konteneur di Jalan Raya Tanjung Sari Jatisari kecamatan Tanjung Sari Kabupaten Sumedang Jawa Barat ,nubruk sababaraha Mobil , Motor jeung nu lainna anu ngakibatkeun lalu lintas macet total

Korban kacalakaan ieu anu maot di tempat 2 jalmi ,anu parahna sakitar 8 Jalmi di candak ka Puskesmas tanjung sari korban anu sanesna di candak ka Rumah Sakit nu lain,Bewara ti wartawan Sundanews.net , bilih aya anu ngarasa keluargana tadi ngalangkung ganggo kandaraan ka jalan raya tanjung sari eta,saenggalna milari info ka RS / Puskesmas Tanjung Sari – Iyan fitri herlana S.N

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>