Published On: Sen, Nov 30th, 2020

Kapolda Jabar : Kabar Habib Rizieq Kabur / ninggalkeun, RS Ummi sanes perkara anu Penting ?

Share This
Tags
Kapolda Jabar Irjen Pol Ahmad Dofiri menegaskan Polda Jabar (Foto: Agung Bakti Sarasa)

Cicalengka, sundanews.net – Kapolda Jabar Irjen Pol Ahmad Dofiri negaskeun, Polda Jabar heunteu ngajadikeun kabar Habib Rizieq kabur atawa ninggalkeun RS Ummi pada Sabtu (28/11/2020) weungi hiji hal anu peunting. Anu pasti, satiap langkah jeung kalakuan, sae RS Ummi Bogor atanapi Habib Rizieq, Aya konsekuensi dihukum anu kedah dipertanggungjawabkeun. “sadayana nguping kamari anu berhubungan tina hal ieu HRS (Habib Rizieq Shihab), naha kabur atawa ninggalkeun rumah sakit, pribados perlu klarifikasi ieu sanes poin penting,” Saur Kapolda Jabar di Mapolda Jabar, Jalan Soekarno-Htta, Kota Bandung, Senin (31/11/2020).

Nurutkeun Irjen Pol Ahmad Dofiri, faktana Imam Besar Front Pembela Islam (FPI) Habib Rizieq Shihab dongkap ka Rumah sakit (RS) Ummi, Kota Bogor sacara seuseulenepan. Teurus, Satuan Tugas (Satgas) Pananganan COVID-19 Kota Bogor dongkap kanggo ngaklarifikasi kabaradaan Habib Rizieq di RS eta. “Aya indikasi panolakan / Heunteu. Anu jelasna pihak pananganan Covid dugi sampai akhirna anu bersangkutan (Habib Rizieq Shihab) oge Mulih ti rumah sakit seuseulenetan sami sapertos waktos dongkap. Mangga wae publik nyalira anu nilai,nyimpulkeun. Naha eta teh kabur ata ninggalkeunn rumah sakit,” ujar Irjen Pol Ahmad Dofiri.( jabar.iNews.id ) – Jajang jamaludin S.N

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>