Published On: Kam, Nov 12th, 2020

SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

Share This
Tags
SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net

Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung Nusanesna,nyaeta dina perkawis 8 standar kompetensi sakola anu aya hubunganna peundidikan sareung Covid 19.


Tos bade satahun pamarentah urang merangan panyakit corona( covid 19) kumargi kitu dugi ka ayeuna sakola teu acan di buka kanggo murangkalih / guru ngajar / di ajar di sakola ( patepang rarai ), sok sanajan di ajar online anu di anjurkeun pamarentah ,aya anu setuju aya anu heunteu, seupuh murid kumargi heunteu jantn so ‘tos maklum di tiap daerah ‘ ngeluhna sakola online

mangrupikeun kagiatan, anu di laksanakeun rehna ku sakola SDN 273 Gempol,nguningakeun dina thn 2020 Covid-19 tahun Pendataan Kuesiner 2
Isi kuesiner :
A. Kompetensi Lulusan
B. Kompetenri Isi Pendi
dikan
C. Kompetensi Proses
Pembelajaran
D. Kompetensi Penilaian
Pendidikan
E. Kompetensi Pendidik
dan Tenaga Pendidik

ieu acara di hadiran ku kepsek, guru 9 umum/ kelas, kecuali guru bidang/ mata pelajaran, TU, jeung panjaga,ngisian kuisiner / ngerjakeun ieu teh kedah rengse sasih November 2020, saur pak guru dicki.- ( Dedi wahyudi s.n)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>