Published On: Kam, Nov 12th, 2020

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Share This
Tags


Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota Bandung
Sri Haryani ngabina Pramuka siaga di EB. Equil Bride Sekolah Korea Kursus anu pernah dimilukeun KMD (2011) KML (2013) KPD (2019) .

Cicalengka kab.Bandung _sundanews.net

Sri Hanyani Guru SDN 134 Panorama Kacamatan Cidadap Kota Bandung Gerakan Pramuka Kwaran Cidadap.Sri Haryani.Spd salah sahiji guru anu eksis dugi kabentukna Kwaran anu Endah bersih jeung katata rapih. Diantara SD sa Kota Bandung.Sri Haryani ketuana Kwaran Pramuka Kecamatan Cidadap Kota Bandung,anu ;
Sri Haryani lahir di Kota Bandung tgl.22 Oktober 1969.

Sri Haryani Pendidikan S1 Universitas lslam Nusantara Kota Bandung
Data jeung latar balakang, otobiografi Sri Haryani sabagai Guru jeung Katua Kwaran Gerakan Pramuka Kwaran Kecamat Cidadap Kota Bandung kabilang SUKSES. – Dedi wahyudi sundanews.net / cakrabunanews

photo dedi wahyudi

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>